Tegyünk a Leukémiás Gyermekekért és Betegekért Közhasznú Alapítvány
Bankszámlaszám: 11743002-20194468-00000000 vagy 16200106-11574312-00000000 Bírósági bejegyzés száma: Pk.60.128/2010/2./I. szám
Szlogen

Egy olasz sármazású, de magyar állampolgár apukának segítettünk

A napokban egy kedves asszisztens hölgy írt ránk a Messengeren, akit még régről a feretizáló részlegről ismertünk, segítségünket kérte, hogy vegyük fel a kapcsolatot egy kedves családdal, ahol az édesapa a beteg, s ha tehetjük segítsük őket!
Telefonos és írásos egyeztetés után megkaptuk Vito feleségétől a kérelmet, minden dokumentumot csatolt a hölgy amire szükségünk van a támogatáshoz, így a mai nappal tudtuk is támogatni őket! Kiderült, hogy épp holnap engedik haza a transzplantációs osztályról a fotón látható apukát! 🙂👏

Vito, furcsa név ez a magyar fülnek, ugye? Nos, el kell mondjuk, hogy a kétgyermekes apuka olasz származású, viszont magyar állampolgár is, magyar TAJ számmal is rendelkezik, ezért tudjuk támogatni a családot! Vito alapbetegsége egy Non-hodgkin Lymphoma, minden protokoll szerinti kezelésen átesett az édesapa, viszont tőle tudjuk, hogy az orvosok azt mondták neki, sajnos nagy esélye van, hogy az idegen donoros transzplantáció után is relaptáljon betegsége! 😞

“Tekintettel arra, hogy a hazai lehetőségek a végére értek, és valószínűleg az őssejt transzplantáció sem lesz elegendő a gyógyuláshoz, orvosom javasolta a CAR-T cell terápiát, amely Magyarországon nem elérhető. Jelenleg ennek a szervezése folyik külföldi klinikákkal.”-írja Vito.

Vito

Ma tudtuk meg, hogy Izrael vállalná a génterápiás beavatkozást, de sajnos a kezelés fizetős, így a családnak most körülbelül 80-85 M Ft-ot kellene összegyűjteni, ha valóban visszatérne az apuka alapbetegsége az átültetés után is! Nyilván szorítunk, hogy ne így legyen, ezt ugye az idő fogja csak megválaszolni!

Vito és felesége két gyermeket nevelnek, így amíg apa gyógyul, jól jön nekik minden segítség, hisz egy kereset kiesik a család háztartásából! A feleség kérésének megfelelően elindítunk egy célzott gyűjtést a Carello családnak, aki szeretné őket támogatni, ő a következőképp teheti meg:

Tegyünk a Leukémiás Gyermekekért és Betegekért Közhasznú Alapítvány
11743002-20194468-00000000
Közlemény: Carello Vito támogatása

Fontos elmondani, nevet, fotót, betegségtörténetet, minden személyes adatot az érintett írásos hozzájárulásával tudtunk megosztani! Aki tud, segítse a családot!

vissza