Tegyünk a Leukémiás Gyermekekért és Betegekért Közhasznú Alapítvány
Bankszámlaszám: 11743002-20194468-00000000 vagy 16200106-11574312-00000000 Bírósági bejegyzés száma: Pk.60.128/2010/2./I. szám
Szlogen

Egy mosonmagyaróvári transzplantált édesapát támogattunk

Ma jó korán indult a napunk, egy transzplantált apukával találkoztunk már reggel, aki épp kisfiához ment látogatóba! 

Imrét korábban is segítettük már, hogy minél többet, s többször láthassa gyermekét, hisz ez mindkettejüknek nagyon fontos, tettük ezt most is! Az ember szeme fénye, élete értelme a párja, férje-felesége, és gyermeke! Több betegünktől hallottuk már, amikor csemetéjükről beszéltek, hogy “ő tartja bennem a lelket”, “miatta, érte kell küzdenem”, “még szüksége van rám gyermekemnek, fel kell őt neveljem”, stb. Bizony így van ez Imre esetében is! Mindkettejük lelkének nagyon fontos, hogy rendszeresen láthassák egymást, s bizony ez nem mindig olyan egyszerű, amikor a szülő és gyermeke között sok-sok kilométer van! Egyrészt nehéz ezt rendszeresen kivitelezni anyagilag, a beteg ugye sokáig kiesik a munkából, a családi kassza szűkösebb, mint korábban, ráadásul a gyógyulás elején “szobafogságra” is van ítélve, amíg az immunrendszer nem engedi meg, hogy nyilvános közegbe mehessen, s ez is nehezíti a helyzetet!

Többször hangsúlyoztuk már, és hiszünk is benne, hogyha boldog a lélek, jobban gyógyul a test is, lehetőségünkhöz mérten olykor-olykor segítünk ebben az esetben apának és fiának, hogy láthassák egymást! OMV Value Card benzinkártyát kapott a transzplantált apuka, ami egy útra oda-vissza fedezi az utiköltségét kisfiához, illetve valamelyest a megemelkedett fertőtlenítőszer kiadásokba szálltunk be a mosonmagyaróvári családnál.

Imrét innen is üdvözöljük, aki egyébként most egy jótékonysági horgászverseny rendezésén szorgoskodik, ő maga, mint érintett próbálja felhívni ismerősei figyelmét az adakozás fontosságára!

H Imre Es Kisfia

Amennyiben Te is támogatni szeretnéd Alapítványunk munkáját, úgy az alábbi számlaszámra való utalással megteheted:
Tegyünk a Leukémiás Gyermekekért és Betegekért Közhasznú Alapítvány 
11743002-20194468-00000000

vissza