Tegyünk a Leukémiás Gyermekekért és Betegekért Közhasznú Alapítvány
Bankszámlaszám: 11743002-20194468-00000000 vagy 16200106-11574312-00000000 Bírósági bejegyzés száma: Pk.60.128/2010/2./I. szám
Szlogen

Egész Oroszlány a sportoló fiatalemberért aggódik

Marci leukémiája sajnos pár hete, karácsony előtt, a transzplantáció után egy évre relaptált, kórházban van ismét a család. Márton fent az osztályon küzd, szülei és öccse pedig a Démétér Házban aggódnak gyermekükért. Most ismét kemoterápiás kezelést kezdtek Marcinál, egy újabb transzplantáció van tervezve, az kérdés, hogy az öccse sejtjeivel, -ő volt a korábbi donor is-, vagy esetleg megpróbálnak keresni egy megfelelő idegen donort a nemzetközi donorlistán. A szülőktől úgy tudjuk ez még kérdés az orvosok körében is, csak felvetődött ez a lehetőség is, de most az elsődleges feladat mindenképp az, hogy a citosztatikumok hatására ismét remissziót érjenek el!
V Marton Gergo
Mártont már korábban is támogattuk, még anno a transzplantáció idején, s természetesen próbálunk most is mellettük lenni. A közelmúltban is, és most is az élelmiszer-, fertőtlenítőszer megvásárlásában, tehát a mindennapi kiadásokban kellett segítenünk, hisz anyagilag teljesen lenullázódott a család. Ez sajnos sok esetben előfordul, hisz ez a fránya betegség, a hosszú-hosszú kezelések, az otthoni megfelelő higiénés feltételek kialakítása, annak költségei elviszik a családok tartalékait.
Az sajnos semmiképp nem jó hír, hogy a transzplantáció után is visszajött a leukémia, de láttunk már ilyet, hogy egy második átültetés vezetett teljes gyógyuláshoz, bízunk benne Marci esetében is így lesz! A lehető legjobb kezekben van a Dél-pesti Centrumkórházban, mindenki teszi a dolgát, az orvosok és asszisztenseik is azon vannak minden nap, hogy a leukémiás sejtek csökkenjenek a csontvelőben, lehetőség szerint minél előbb lenullázódjanak! Szorítunk Marciért, kitartást nagyfiú! Neked, mint egy sportoló fiatalnak nem kell bemutatni mi az a küzdelem, szóval hajrá, adj bele mindent, hogy egy KO-val kiüsd a leukémiát!
vissza