Tegyünk a Leukémiás Gyermekekért és Betegekért Közhasznú Alapítvány
Bankszámlaszám: 11743002-20194468-00000000 vagy 16200106-11574312-00000000 Bírósági bejegyzés száma: Pk.60.128/2010/2./I. szám
Szlogen

Donorra vár Alex

Alex három éve küzd a leukémiával, transzplantációra vár. Az első kemoterápiás kezelések után rövid ideig sikerült nála teljes remissziót elérni, azóta sajnos most már negyedjére relaptált betegsége. 19 évesen az embernek tervezni kellene a jövőjét, ehelyett rengeteg van kórházban a hajdúböszörményi fiatalember. Apukája rendszeresen látogatja, ő próbálja a nagyfiúban tartani a lelket. Debrecenben kezelik a fiatalembert, most is kórházban van, kemoterápiás kezelést kap, a csontvelő az apláziából kezd magához térni, hamarosan hazamehet egy kis töltődésre Alex. Az apuka keresett meg minket, hogy segítsünk tűzifa vásárlásban nekik, itt a hideg, nincs tüzelőjük, s mire Alex hazamegy a kórházból meleg lakással kell várni.
L Alex
Sajnos ők is azon családokhoz tartoznak, akik mire kifizetik a rezsiköltségüket, a havi élelmiszer, a szükséges fertőtlenítő-, mosó-, tisztító-, és tisztálkodószereket, már nem sok pénz marad a kasszában, s nyilván ott van még a ruházkodás, télen ugye a tüzelő megvásárlása, most ráadásként a plusz utazási költség is a rendszeres kórházba járás miatt.
Folyik a megfelelő donor keresése, sajnos Alex testvérei nem alkalmasak. Az orvosok, a család, mindenki bízik benne, hogy hamarosan jön a visszajelzés, hogy találtak a nemzetközi donorlistán megfelelő donort, s mielőbb megkezdhetik a beavatkozást, a hosszú távú gyógyulást szem előtt tartva ez az egyetlen esély a felépülésre! Nem győzzük mi is hangsúlyozni, aki csak teheti menjen el vért adni, s jelentkezzen csontvelő-donornak! Erről bővebb információt itt olvashattok, s az oldalon a képre kattintva meg is nézhetitek azt az RTL Klub-os felvételt, amit nem rég forgattunk a témában egy gyógyult leukémiás hölgy szervezésében. Rékát innen is öleljük! Alexnek erőt és kitartást kívánunk...szorítunk donor ügyben!
Ha félsz a tűtől, de együttérzel betegeinkkel, és szívesen segítenéd támogató munkánk, kukkants be ide, s nézd meg miként tudod adományod célba juttatni! Ne feledkezz meg az adó 1% felajánlásról sem, most aktuális, rendelkezz felőle! Ez neked teljesen ingyenes, ráadásul pár percet igényel csak a rendelkezés, tedd meg, kérünk! Facebook oldalunkon a posztok megosztásának örülünk! 
vissza