Tegyünk a Leukémiás Gyermekekért és Betegekért Közhasznú Alapítvány
Bankszámlaszám: 11743002-20194468-00000000 vagy 16200106-11574312-00000000 Bírósági bejegyzés száma: Pk.60.128/2010/2./I. szám
Szlogen

Dávidka speciális tápszer költségeit vettük le a szülők válláról

Dávidkánk még most decemberben volt csak két éves, de már túl van egy csontvelő-transzplantáción. Egy ritka, genetikai hátterű betegséget diagnosztizáltak a kisfiúnál, hematológiai szakirányú kezelést igényelt, majd egyetlen reménysugárként az életben maradásra meg is kellett transzplantálni. Az átültetés 2018 februárjában történt, sikeres volt, szerencsére az életveszély elmúlt, de azért nem teljesen kerek még mindig a család története.
Az édesanya a mai napig egy úgynevezett PEG gyomorszondán keresztül táplálja gyermekét, az evés, a rágás még nem megy, de bízunk benne ez hamarosan pozitív irányba változik, s Dávidka idővel ugyanúgy, mint egészséges társai tud majd rendesen szájon át étkezni. Dávid havi speciális tápszer adagja 25000-30000.- Ft között mozog, most 50000.- Ft-ot utaltunk ki az édesanya bankszámlájára, ezzel is egy szűk két havi tápszer költségeit levéve a válláról. Dávidnak van egy nővére is, talán egy kétgyermekes családnak nem kell bemutatni, van kiadás bőven egy négytagú családban, még akkor is, ha mindkét gyerkőc egészséges, nem pedig így, a plusz költségekkel!
B David (1)
További fotókért kattints át Facebook oldalunkra
Dávidéknak, az egész családnak innen is jó egészséget kívánunk! Aki figyelemmel kíséri munkánk, az tudja, Ő volt az a kisfiú, aki tavaly nyáron egy magánember felajánlónk által el tudott menni pár napra szüleivel és nővérével a Balatonra. Hozzátesszük ezt a pénzt is egy magánember adományozónk fizette be a számlánkra az ünnepek alatt, azzal a kéréssel, hogy adjuk azt oda egy rászoruló családnak. Ezúton is köszönjük az adományt!
Dávidékkal személyesen most december elején találkoztunk először, a fotók is ekkor készültek, az alapítványos Mikulás napon. Egy tüneményes kisfiút, egy édes, aranyos nővért, s egy szerető szülőpárt ismertünk meg személyükben. Töretlenül valljuk, ha boldog a lélek, jobban gyógyul a test is, így mivel még Dávidkát a sok-sok kórházban töltött idő miatt nem sok külső inger, élmény érte, így anno őket a Télapó ünnepség után a játszóházon kívül befizettük a Tropicarium-ba is! Volt ám nagy rácsodálkozás a “tenger” alatti világra!
Tartjuk továbbra is a családdal a kapcsolatot, nem engedjük el a kezüket, ha szükségük lesz külsős segítségre, s az Dávidka biztonságos gyógyulásához elengedhetetlen lesz, természetesen segítünk még ahogy csak tudunk!
Támogatnád Te is ezt a tevékenységet? Most egészen május 20-ig megteheted mindenféle kiadás, pénz ráfordítás nélkül! Mutatjuk hogyan:  /ado
vissza