Tegyünk a Leukémiás Gyermekekért és Betegekért Közhasznú Alapítvány
Bankszámlaszám: 11743002-20194468-00000000 vagy 16200106-11574312-00000000 Bírósági bejegyzés száma: Pk.60.128/2010/2./I. szám
Szlogen

Dávid túl a transzplantáción, de vannak még problémák

Dávidkán életmentő beavatkozásként csontvelő-transzplantációt hajtottak végre tavaly, más esélye nem volt a gyógyulásra. 2018 februárja volt a család részére a legkeményebb hónap, s nem a mínuszok miatt, hanem mert ekkor szembesültek vele a szülők, hogy kisfiuk nagyon beteg. Dávid 15 hónapos volt, amikor be kellett nála ültetni egy úgynevezett PEG gyomorszondát, mert egyáltalán nem akart enni. Ez a kép épp egy olyan műtét után készült, amikor a gyomorszonda cserét elvégezték, lábadozunk, ébredezünk. Az anyuka csak ennyit írt akkor...”Nagyon nyűgös volt órákig, de szerencsére már jobb, megszokta ezek szerint, hogy ott vannak a csövek a hasában!”
Sajnos ez a helyzet a mai napig fennáll, anyukája nap, mint nap egy nagy injekciós fecskendő segítségével eteti a gyomorszondán keresztül kisfiát. 🙁 Valami oknál fogva egyszerűen nem akar sem rágni, sem enni Dávid. Reméljük ez a nyárra változik, mert bizony visszük a családot az alapítványos táborba, s jó lenne, ha abból a rengeteg finomságból, amiket majd az étkezések alkalmával kapni fogunk, Dávid is tudna fogyasztani! 👍 Dávidék önerőből tavaly sem tudtak elmenni pihenni, picit kikapcsolódni, töltődni a transzplantáció után, de segítségünkkel a nyáron lejutottak a Balatonra, amit nagyon élvezett a család. Legfőképpen Dávid nővére örült, hisz még azelőtt sosem volt a magyar tengernél...orvosi engedéllyel kaptak egy jól elszeparált apartmant, Dávidka így védve volt a fertőzésveszélytől, mindemellett szuper kis sétákat tudtak tenni a tóparton, mert ilyenkor a transzplant után is egészséges a friss levegőn lenni, persze távol a tömegtől, de a természet az mindenképpen jót tesz! Idén már változik a felállás, Dávid már mehet közösségbe, így nem is kérdés, jön a nyári táborunkba! Már csak azon izgulunk, mint ahogy korábban már írtuk, hogy az evés probléma addig megoldódik!
Dávidékat több, a településükön működő cég is támogatta, így tudtunk most náluk ebben a hónapban is besegíteni a speciális tápszer megvásárlásában és a rezsiköltségek kifizetésében. 65 000.- Ft-ot kapott most tőlünk erre a célra a család! A beérkezett adományoknak hála még három hónapig ezeket a kiadásokat át tudjuk vállalni tőlük, ami hatalmas segítség nekik, így ezúton is szeretnénk megköszönni a támogatók önzetlen felajánlását a család nevében is! ❤️✌️
Bo David
Ha szeretnéd támogatni Dávid és 37 fő másik érintett nyári táborozását, úgy természetesen ezt meg tudod tenni...Ismered a jelszót, “Ha boldog a lélek, jobban gyógyul a test is!”
Tegyünk a Leukémiás Gyermekekért és Betegekért Közhasznú Alapítvány
11743002-20194468-00000000
Közlemény: alapítványos tábor 2019
Nincs időd, lehetőséged per pillanat utalni, de mobilod a kezedben? Küldj egy 500.- Ft-os gyors emelt díjas SMS-t most, és ne felejtsétek el 👉 adó 1% felajánlás! A határidő: május 20! 😉 A telefonszám: 13600, az üzenet szövege: 41 Köszönjük!
vissza