Tegyünk a Leukémiás Gyermekekért és Betegekért Közhasznú Alapítvány
Bankszámlaszám: 11743002-20194468-00000000 vagy 16200106-11574312-00000000 Bírósági bejegyzés száma: Pk.60.128/2010/2./I. szám
Szlogen

Csiga-biga gyere ki, az ég a házad ideki- Vitamincsomagot kaptak Leviék

“Anya fogd Te a dobozt, az én kezemben itt van a csiga!” 🙂 🐌 Levinél jártunk a mai nap, egy kis vitaminnal leptük meg a családot! Akik figyelemmel kísérik munkánk, ők már többször találkozhattak a kis legény fotójával, több évre visszamenő már a mi kapcsolatunk. Anno kaptak már falfestéket tőlünk, pénzbeli, s különböző tárgyi támogatást többször, elvittük őket a nyári alapítványos táborba, stb., most vitaminkészítménnyel leptük meg őket. Levente alapbetegsége egy JMML, egy a leukémiák közül előforduló ritkább típus, úgynevezett Juvenile myelomonocytic leukaemia. A kemoterápiás kezelések után transzplantálni is kellett, szerencsére most betegsége teljes remisszióban! Levi transzplantációja azért emlékezetes számunkra, mert anno amikor ő a steril bokszban küzdött az életéért, ezzel egy időben született meg egy másik osztályon kisöccse. Az anyuka egyik nap még a bokszban a kisfia mellett, majd másnap már a szülészeten, ahol is egy másik kisfiúnak adott életet! ❤️ Aztán megint a bokszban, és ismét a pici újszülött mellett, folyamatosan felváltva.

Levi Es A Csiga

Nem volt egy egyszerű élethelyzet, egyik szeme sírt, a másik nevetett az édesanyának. Egyszerre kellett aggódnia kisfiáért, s egyszerre örült másik gyermekének. Levi azóta az alapbetegségét illetőleg jól van, de azért teljesen mégsem múlt el nyomtalanul az a sok-sok kemoterápiás kezelés, transzplantáció, kórházban töltött időszak. Lelkiekben megviselte ez a teljes családot, ráadásul a kisöcsinél Autizmus jelei fedezhetők fel. Folynak a kivizsgálások, keresés-kutatás, mit lehet csinálni, ma is találkozásunkkor egy “vizsgálaton” voltak. Vitaminnal leptük őket meg, úgy gondoljuk jól fog jönni az Levinél és anyánál is! Az anyuka teljesen kivan, érthető, aggódik, aggódik, aggódik már évek óta! 🙁

Innen is sok puszit küldünk az egész családnak, s bízunk benne jótékony hatással lesznek a vitaminok náluk! 😉

Követed munkánk a Facebook-on, és azt vetted észre, hogy ritkábban találkozol posztjainkkal? Mondjuk mit kell tenned a Facebook oldaladon, hogyha mindig látni szeretnéd az új bejegyzéseinket! (Asztali verzióban, s nem mobilról)

1. A jobb felső sarokban található nyílra kattintva a legördülő menüben kattints a “Hírfolyam-beállítások”-ra. (News feed Preferences)

2. Az ezután megjelenő Beállítások ablakban kattints az “Elsőként megjelenők beállítására” (Prioritize Who To See First)

3. A megjelenő ismerősök és oldalak között keresd meg a mi oldalunkat, és jelöld ki, majd kattints a “Kész” gombra.

Így mindig hozni fogja neked a Facebook a bejegyzéseinket, amikor egy új posztot írunk! Köszönjük!

vissza