Tegyünk a Leukémiás Gyermekekért és Betegekért Közhasznú Alapítvány
Bankszámlaszám: 11743002-20194468-00000000 vagy 16200106-11574312-00000000 Bírósági bejegyzés száma: Pk.60.128/2010/2./I. szám
Szlogen

Csabi kilencedik születésnapját ünnepeljük

Hogyha egy picit visszagurítjátok az idő kerekét Facebook oldalunkon, akkor láthatjátok egy édesanya felhívását, aki igazából nem szeretett volna többet kérni, csak mindenkitől, akihez elér bejegyzése egy üdvözlő kedves képeslapot kisfia 9. születésnapjára. (Sajnos valószínű ez a születésnap is kórházban lesz megtartva. 🙁) Megosztottuk az anyuka sorait, a postacímüket, természetesen engedéllyel, s mi is küldtünk Csabinak egy apró születésnapi ajándékot. 🎁 Megkérdeztük Csabó anyukáját, hogy mi most a menő, a sikk egy kilenc éves kisfiú szemében, minek örülne Csabink a legjobban, s jött a válasz, hogy hatalmas Nerf “fegyver” rajongó...még aznap meg is vásároltuk ezt a sorozatlövő puskát, amit a képen láttok, s ami már meg is érkezett Debrecenbe a klinikára Csabika nagy örömére! 

Érkeznek Csabinak a képeslapok, ajándék csomagok, amik legalább egy kis színt, vidámságot visznek a kórházi mindennapokba 😉😁✌️ ...kérünk még egyszer ezúton is mindenkit, aki teheti küldjön Csabinak 9. születésnapjára egy üdvözlőlapot, vagy esetleg egy apró kis ajándékot! A Nerf fegyvereken kívül Csabi örök kedvence Super Márió és társai, a Legó is jöhet dögivel, vagy Minecraft-os, Pokémon-os játékok...társasok, stb.

Sz Csabi (1)

Postázási címük:
Tőrös Lászlóné üveg ajándék üzlet
4181 Nádudvar
Kossuth tér 1/3

A család nevében is köszönjük mindenkinek a segítséget! ❤️❤️❤️ Ne feledjétek megosztani Facebook posztjainkat! 😉👍

vissza