Tegyünk a Leukémiás Gyermekekért és Betegekért Közhasznú Alapítvány
Bankszámlaszám: 11743002-20194468-00000000 vagy 16200106-11574312-00000000 Bírósági bejegyzés száma: Pk.60.128/2010/2./I. szám
Szlogen

Benjinek sokan segítettetek- Folyamatosan utaljuk ki a célzott adományokat

Adományaitoknak köszönhetően a mai nap is 100 000.- Ft kiutalásával tudtuk támogatni ezt a kis legényt! Beni szerencsére nap, mint nap jobban van! Az alábbi sorokat március 02-án küldte az anyuka, mint látjuk azóta már nem triciklin kell tolni, hanem magától, a futóbiciklijével rója az utakat Beni. Pedig aztán nem is olyan régen még az osztályon aggódtak érte szülők-orvosok, mindenki, de Beni szokásához híven ismét egy víg kedélyű kisfiú, aki mindig mosolyog, és aki mindig-mindenkit megnevettet!

Nagyon jó egészséget kívánunk ezúton is Benjinek, és minden sorstársának!

Figyelem, minden immunszupresszált beteg legyen nagyon óvatos, még csak véletlenül se kapja el senki a vírust! Aki teheti maradjon otthonában! Van az az élethelyzet persze, amikor muszáj vizsgálatokra, kontrollra járni, ilyenkor mindig legyen nálatok szájmaszk, kesztyű, és alkoholos fertőtlenítőszer!

...és az a március eleji írás, amire bejegyzésünk elején utaltunk:
“Kedve nagyon jó, az étvágya is kiváló, még sosem evett ilyen jól korábban, pedig pár szteroid kúrián már túl vagyunk. Most már át is esett a ló túloldalára, mert most meg túl sokat eszik és túl gyorsan hízik. Próbálunk sok zöldséget, halat adni neki, szerencsére eszi a zöldségeket is, amiket eddig még soha nem evett meg.

A járás, a séta nehézkes neki, mondták hogy ne is erőltessük, ezért triciklivel toljuk.
Hamarosan el tudjuk kezdeni a gyógytornát izomerősítés miatt, hogy újra tudjon futni, lépcsőzni, futóbiciklizni.”

Benji

(A fotó nem mai, korábbi felvétel, még a vírus megjelenése előtt készült)

Köszönjük támogatását minden jótevőnknek! ❤️
www.tegyunkleukemia.hu/hogyan-segithet

vissza