Tegyünk a Leukémiás Gyermekekért és Betegekért Közhasznú Alapítvány
Bankszámlaszám: 11743002-20194468-00000000 vagy 16200106-11574312-00000000 Bírósági bejegyzés száma: Pk.60.128/2010/2./I. szám
Szlogen

Beni egy igazi hős- Másodjára transzplantálják

“Beni nagyon kitartó, erős kisfiú, emellett nagyon vidám, huncut, mosolygós. Ez sokat segít neki és nekünk is! Bízunk a teljes gyógyulásában!” Beni anyukája szavaival indítottuk ezt a beszámolót. Benett egy 4 éves kisfiú, akinek ma átadásra került egy magánember felajánlónk adománya, egy 25 000.- Ft értékű Auchan ajándékkártyát kapott tőlünk a legényke. Jól fog ez jönni a családnak a mindennapi kiadásokban, élelmiszer és fertőtlenítőszert is tudnak majd vásárolni a “madaras” áruház polcairól. Amire épp szükségük van!
B B Benett
Beninél 2016. augusztusában diagnosztizáltak egy Myelodysplasiás szindrómát, melyre kezdett ráépülni egy Akut Myeloid Leukaemia. Több ciklus kemoterápiás kezelést kapott, gyomorszondán keresztül táplálták a szülők sokáig. Mindvégig türelemmel viselte a megpróbáltatásokat, majd 2017 februárjában egy idegen donoros csontvelőt-ranszplantáción esett át. Minden akadályt szépen vett, eredményei is jók voltak. Másfél évig minden rendben alakult, tünetmentes volt. 2018 augusztusában viszont kiújult a leukémia. Újabb három ciklus kemoterápiás kezelés következett. Az első kettő problémamentesen zajlott, a harmadik blokk után viszont tüdőgyulladással intenzív osztályra került. Ebből kilábalt Benett, most év elején sor került az újabb transzplantációra. Jelenleg is tart kezelése.
Hangulata jó, ezt láthatjuk a fotón is, nyoma sincs a megpróbáltatásnak! Ezek a gyerekek olyan erősek! Sokkal erősebbek, mint mi sokan felnőttek! Felnézünk rád, csodálunk Beni, csak így tovább! Teljes gyógyulást kívánunk!
Jótevőket keresünk! Leszel a segítőnk? Nézz szét nálunk, miképpen tudsz segíteni: Katt 👉 ide. Köszönjük szépen a felajánlónak a tárgyi támogatást! Mindkét kártya célba ért! 
vissza