Tegyünk a Leukémiás Gyermekekért és Betegekért Közhasznú Alapítvány
Bankszámlaszám: 11743002-20194468-00000000 vagy 16200106-11574312-00000000 Bírósági bejegyzés száma: Pk.60.128/2010/2./I. szám
Szlogen

Beni az örök mosolygós- Utóirat: Meggyógyulok!

Beni anyukája a napokban hívott fel minket, a segítségünket kérte. Elromlott az autójuk, sűrűn kell járjanak Budapestre a kórházba, s nincs pénzük az autó javíttatására. Beni egyenlőre nem utazhat tömegközlekedési eszközön, kontrollra-kezelésekre muszáj járniuk, így nem volt kérdés, segítettünk kocsijuk szervizköltségeinek kifizetésében! Alább az édesanya sorai:
B Benjamin Benett
“Tisztelt Alapítvány! Kedves Krisztián! Hálásan köszönjük a gyors segítséget!
Benivel ma voltunk kontrollon, délután hívtak a kórházból, hogy a tünetek alapján -hetek óta tartó étvágytalanság, fogyás, néha véres széklet, napi 5-6 híg széklet, szájszárazság, véres száj, rossz lehelet, hónapok óta fennálló akut GVHD- már krónikus GVHD-ra utal, így egy új, Amerikából rendelt gyógyszert kaptunk, amivel öblögetni kell a száját, hogy a nyálkahártya állapota javuljon és a GVHD visszaszoruljon.
Reméljük ez segít és végre megáll a fogyás!
Beninél 2016-ban diagnosztizáltak Myelodysplasiás Szindrómát, amire kezdett ráépülni az Akut Myeloid Leukémia. Több kemoterápiás kezelés után tüdőgyulladásból kigyógyulva csontvelő transzplantációra került sor. Ezután 1,5 évig tünetmentes volt, de sajnos a betegség visszatért, így kezdődött minden elölről. 2018 szeptemberétől újra kemoterápiás kezeléseket kapott, idén januárban pedig a második csontvelő-transzplantáció következett.
Beni nagyon erős és kitartó, hősiesen viselte, viseli a megpróbáltatásokat.
Jelenleg itthon gyógyul, de a hónapok óta tartó GVHD miatt rendszeres kórházi kontrollra szorul. A legfrissebb eredmények szerint nincs rossz sejt a csontvelőben! A vérképe jó, de a GVHD krónikussá fajult, ami újabb gyógyszeres kezelést igényel.
Reméljük a legjobbakat és bízunk a gyógyulásában!
Hálásan köszönjük az Alapítvány munkáját és köszönjük minden kedves támogatónak az önzetlen segítséget!!!”
vissza