Tegyünk a Leukémiás Gyermekekért és Betegekért Közhasznú Alapítvány
Bankszámlaszám: 11743002-20194468-00000000 vagy 16200106-11574312-00000000 Bírósági bejegyzés száma: Pk.60.128/2010/2./I. szám
Szlogen

Beatrix immáron három éve küzd betegségével

Beatrix egy felnőtt betegünk, akit már régóta ismerünk. Nehéz időszakon van túl a hölgy, akinek már többször segítettünk! Időközönként próbálunk a család mellé állni, segítve a mindennapi kiadásaikat, hisz a rokkantnyugdíj összege, amit kap a beteg, nem a legtöbb. Mindemellett Beatrix és férje próbál megadni mindent az iskoláskorú fiuknak, szóval jól jön a segítségünk mindig! Az utolsó ilyen szinte napra pontosan egy éve volt. Beatrix a történetét a következőképp írja le:
M Beatrix (1)
“2016 óta vagyok beteg, és ezáltal rokkant nyugdíjas. Egy pillanat alatt megváltozott az életem, ennek oka betegségem, amiről elsőre nem a legszebb képet festették elém. Akkor azt hittem minden összeomlik, elveszítettem a munkahelyem, az addigi aktív életem. Az első két év borzasztó volt! A hajam többször kihullott, szenvedtem a mellékhatások miatt, amit a gyógyszerek okoztak. Hol szájüregi műtétek váltak szükségessé, hol vérzési problémáim voltak, gyulladás, szemészeti gondok, és a fájdalom, ami sokáig szinte állandó, borzasztó volt. Egyenlőre állapotom remélhetőleg stabilnak mondható, bár még időről-időre mindig adódik valami. Megtanultam együtt élni a betegséggel. Ahogy az orvosok is mondták :"ezzel együtt kell élni"! Mindenesetre remélem egyszer visszakapom az aktív életem, bár a károsodások maradandóak, remélem nem fog tovább romlani az állapotom! Mindent nagyon köszönök az Alapítványnak❣️ Kedves Krisztián! Önnek külön is hálás vagyok, nagyon sokat segített lelkileg is a legnehezebb pillanatokban, példaértékű az Alapítvány és az ön tevékenysége! Mindig hálás leszek mindenért, köszönöm szépen ❣️”
Kedves Beatrix, nem tartozik hálával, mi csak a munkánkat végezzük szívből, szívesen, az alapítói okiratunkban megfogalmazottak szerint! Korábbi érintettként nagyon is jól tudom min megy át! Hosszadalmas a teljes felépülés, sajnos önnél okozott maradandó károsodást is betegsége, -nem hiába százalékolták ugye le-, de bízunk benne ettől már csak jobb lesz, mint volt! 👍✌️
Itt a nyár, ettől függetlenül dolgozunk folyamatosan az év ezen időszakában is! Rendszerint kapjuk a támogatási kérelmeket, próbálunk lehetőségeink szerint ott állni minden beteg mellett a diagnosztizálás, az aktív kezelések, de a rehabilitáció idején is! Köszönjük mindenkinek, hogy követitek, segítitek munkánk! Nekünk nagyon fontos a visszaigazolás, hogy a támogatók láthassák, hogy kinek/kiknek segítenek, így azon átadásainkat, ahol a támogatott hozzájárul rövid betegségtörténetének bemutatásához, esetleg fotó közléséhez, azt mindig megosztjuk veletek! Így van ez most is!
vissza