Tegyünk a Leukémiás Gyermekekért és Betegekért Közhasznú Alapítvány
Bankszámlaszám: 11743002-20194468-00000000 vagy 16200106-11574312-00000000 Bírósági bejegyzés száma: Pk.60.128/2010/2./I. szám
Szlogen

Bárcsak karácsonykor egyetlen gyermek sem maradna ajándék nélkül

Elértük! Minden napra egy támogatás, és még messze az év legeslegvége! Ivetté a 365. támogatás átadás ebben az évben, ami azt jelenti, ha úgy vesszük minden napra jutott egy kis segítség az érintett családoknak! Ezt ezúton is szeretnénk nagyon, de nagyon szépen megköszönni támogatóinknak, hogy lehetővé tettétek!

A fotón látható kislányt, Ivettet eddig el kell mondjuk nem ismertük, a napokban írt ránk egy másik kis betegünk édesanyja, hogy ők ismernek egy családot, mindig a Bátor Táborban szoktak találkozni, s a napokban beszéltek velük, s Ivett anyukája elpanaszolta, hogy nagyon szeretne karácsonyra kapni kislánya egy bizonyos játékbabát, de sajnos nem tudják megvenni neki, mert nem úgy állnak anyagilag. Nos, megígértük ennek a szülőnek, hogy felvesszük a kapcsolatot Ivett édesanyjával, s megvesszük mi ezt a hőn áhított játékbabát! Így is volt, hívtuk a családot, bekértük a támogatásukhoz szükséges orvosi és egyéb dokumentumokat, s a mai nappal kiutaltuk nekik a baba árát!

Így karácsony közeledtével próbálunk ilyen téren is kicsit a családok mellett lenni, hiszen az álmok, a gyermekálmok fontosak! Most teljesülhetett Ivett kívánsága, akinek innen is további jó egészséget kívánunk!

Az anyuka megköszönő sorai:
"Büszke anyukaként írom e rövidke köszönetet! Ivett betegsége idején a család összezuhant, lelkileg és anyagilag is nehéz volt megoldani a kialakult helyzetet! Imádkoztunk a jó Istenhez, hogy segítsen, s angyal érkezett újból a családba, a második kislányunk született meg ebben az időszakban. Fannit a jó Istentől kaptuk, ő segített a testvére, Ivett gyógyulásában! Hálás vagyok, hogy két szép kislány anyukája lehetek, számomra ők a csodák! Hálával tartozom Önöknek is, hogy most segítségükkel megkaphatja Ivett azt a babát, amiért már régóta csak vágyakozott!"

Ivett

Kérjük, ha teheted segítsd te is munkánk! Ne hidd, hogy a kis segítség nem jelent számunkra sokat! Már többször bebizonyítottuk közösen veletek, hogy a sok kicsi bizony tud sokra menni! Szóval, ha úgy érzed, hogy neked szimpatikus ez a munka, amit mi végzünk, segítsd tevékenységünk! Aztán kövesd figyelemmel munkánk, ne feledd, ezentúl minden gyermek mosolyában Te is benne vagy támogatásod lévén!

Tegyünk a Leukémiás Gyermekekért és Betegekért Közhasznú Alapítvány
11743002-20194468-00000000
Közlemény: Karácsonyra szeretettel

Minden megosztást köszönünk, áldott Adventet, kellemes karácsonyi készülődést kívánunk Mindenkinek!

vissza