Tegyünk a Leukémiás Gyermekekért és Betegekért Közhasznú Alapítvány
Bankszámlaszám: 11743002-20194468-00000000 vagy 16200106-11574312-00000000 Bírósági bejegyzés száma: Pk.60.128/2010/2./I. szám
Szlogen

Az utazási költségeiben segítettünk a mosonmagyaróvári transzplantált Apukának

Tavasz, napsütés, segítség nyújtás...nálunk így indult a vasárnap a családok éve jegyében! 🌼🌞👐 Apropó...tudtátok, hogy 2018 a családok éve?!

Egy mosonmagyaróvári felnőtt betegünk járt nálunk, akinek épp errefelé volt dolga, nagyfiát vitte haza, s aki a segítségünket kérte utazási költségeibe. Ez már a második alkalom, hogy Székesfehérváron találkozunk Imrével, korábbi ittlétekor egy jót tudtunk beszélgetni, most viszont sietett haza párjához.

H Imre Mosonmagyarovar

Imre egy elvált apuka, aki sajnos nagyon messze lakik gyermekétől, s alkalomadtán tud csak találkozni nagyfiával! Imrét még nem annyira rég transzplantálták, ugyan már engedélyt kapott orvosaitól, hogy elhagyja a szájmaszkot, kesztyű használatot, de azért még nagyon fontos a megfelelő higiénia, így az OMV benzinkártyák mellett a fertőtlenítőszer vásárlásaihoz járultunk hozzá picit.
Imre nagyon örült a benzinkártyáknak, hisz így egyrészt a rendszeres kontrollra járás is könnyebb, illetve jól jön az efféle segítség a fia látogatásakor is! Sajnos sok olyan család van Magyarországon, illetve az egész világon, ahol a szülők elválnak, de ettől függetlenül a gyermektől sem szabad megvonni, hogy találkozzon mind a két szülőjével, illetve ez fordítva is így van, a szülőnek is joga van találkozni gyermekével! Ráadásul tudjuk, hogy Imre lelkének ez milyen jót tesz, amikor láthatja hőn szeretett nagyfiát, mi továbbra is töretlenül hisszük, ha boldog a lélek, jobban gyógyul a test is! Imre is épp elég megpróbáltatáson van túl ahhoz, hogy kijárjon neki most már egy kis boldogság!

Imrének ezt kívánjuk, de mindenekelőtt további szuper egészséget, a párjának pedig gyógyulást!

Amennyiben segíteni szeretnéd munkánk, ezáltal a leukémiában, illetve más vérképzőszervi betegségben érintett családokat, annak legegyszerűbb módja egy 500.- Ft-os emelt díjas SMS elküldése. Telefonszám: 13600, az üzenet szövege: 41
Több adományozási csatorna is a rendelkezésedre áll, amiket itt találsz meg: www.tegyunkleukemia.hu/hogyan-segithet

Posztjaink megosztása? Igen, ezzel is segíted munkánk! Talán épp általad jut el bejegyzésünk egy olyan valakihez, aki tud, s szeretne is segíteni betegeinknek! Köszönjük!

vissza