Tegyünk a Leukémiás Gyermekekért és Betegekért Közhasznú Alapítvány
Bankszámlaszám: 11743002-20194468-00000000 vagy 16200106-11574312-00000000 Bírósági bejegyzés száma: Pk.60.128/2010/2./I. szám
Szlogen

Az Ecowian Magyarország Kft-től 20 liter fertőtlenítőszert kaptak a leukémiás családok

Az ECOWIAN Magyarország Kft biatorbágyi telephelyén jártunk, 10 liter kézfertőtlenítőszert és ugyancsak 10 liter HIGEN + 99 ipari fertőtlenítő és tisztítószert kaptunk a cég vezetőitől összesen 76 200.- Ft értékben, hogy jutassuk el az érintett családokhoz.
A tisztítószerek szétosztását a holnapi naptól el is kezdjük, nagy hasznát fogják venni a leukémiás, csontvelő-transzplantált betegek, akiknél létfontosságú az otthoni megfelelő higiénés környezet megléte! Köszönjük szépen az Ecowian felajánlását!
A cég egyébként most közösségi oldalán azt hirdeti, hogy napi szinten 200 litert oszt szét különböző jótékony szervezeteknek a képen is látható bio fertőtlenítőjéből a LAHA rendszerén keresztül! Igazán nagylelkű felajánlás, ezúton is köszönjük a társadalmi felelősségvállalást!
Ecowian Magyarorszag Kft
Ne feledjétek, ha Ti is szíveteken viselitek beteg embertársaitok sorsát, úgy egy-egy kisebb adománnyal mindig tudtok segíteni! Az adományok közvetítésére több ezer civil szervezet van Magyarországon! Rajtunk keresztül leukémiás, rosszindulatú vérképzőszervi, csontvelő-transzplantált betegeket tudtok támogatni!
Nem ismered még munkánk? Gyere, nézz szét nálunk, ismerd meg célkitűzéseink: www.tegyunkleukemia.hu
Engedd meg, kedves olvasó, hogy figyelmedbe ajánljunk három segítő formát! Azért merjük erre felhívni a figyelmed, mert igazából elenyésző anyagias ráfordítás szükségeltetik hozzájuk! Ha mind a három lehetőséggel élnél is, az neked mindösszesen 500.- Ft-odba kerül!
1.: Oszd meg posztunk! (Lehetséges, hogy felhívásodra több barátod is felfigyel, s segít ugyanúgy, mint te.)
Egy megosztás ugye teljesen ingyen van, úgy segítesz vele, hogy pénzedbe nem kerül!
2.: Ha még idén nem tetted meg, ajánld fel a leukémiás betegeknek adód 1%-át! Az adószámunk: 18142842-1-14
Az adó 1% felajánlás is ingyenes, hisz a már korábban befizetett személyi jövedelemadód 1%-át ajánlod fel! 👍
3.: A harmadik segítő csatorna fix 500.- Ft-ba ‘kerül! Ez talán még nem annyira nagy összeg, hogy bármilyen anyagias problémát okozzon bárkinek is egy adományvonalas hívás! Ha nem sajnálod ezt az összeget, úgy kérjük hívd a 13600-as telefonszámot! Csengés után az automata jelzésére a 41-es kódszámot szükséges megadni!
Hidd el, segíteni jó! Kedveld Facebook oldalunk, s látni fogod szükség van a munkánkra! Az érintett családjainknak ránk, nekünk pedig rád! Nincs egyik a másik nélkül! Amit mi ígérünk, az egy folyamatos becsületes munka! ❤️✌️Kísérd figyelemmel!
vissza