Tegyünk a Leukémiás Gyermekekért és Betegekért Közhasznú Alapítvány
Bankszámlaszám: 11743002-20194468-00000000 vagy 16200106-11574312-00000000 Bírósági bejegyzés száma: Pk.60.128/2010/2./I. szám
Szlogen

Antal nem rég kapott új szívet- A vérképzőszervi érintettsége által tudtunk neki mi is segíteni

Van egy betegünk, Ő Antal, egy fiatal fertődi édesapa, aki nem rég kapott új szívet, és akinek most pár segítő ember összefogására lenne szüksége! Antal felesége ma délután hívott fel minket, hogy vis maior segítségre lenne szüksége, a férje ismét hetek óta kórházban, kisebb megszakításokkal már hónapok óta, szeptemberben új szívet kapott, s bizony el vannak maradva az albérleti díjakkal mivel a rendszeres kórházba járás és a megemelkedett kiadások elvitték a pénzüket! 🙁
Egy rögtönzött kuratóriumi ülésen gyorsan átgondoltuk lehetőségeinket, s most így hirtelen 50 000.- Ft-ot tudtunk elkülöníteni és kiutalni Antaléknak azonnal, de még szükségük lenne 200 000.- Ft-ra. Hozzánk is sorra érkeznek be a támogatás kérelmek az érintett betegektől, s már egész május elejéig be vannak ütemezve a támogatások, így most nagyobb összeget vis maior nem tudtunk kiutalni Fertődre, de a feleség kérelmére megosztunk egy célzott gyűjtés felhívást Antalnak, aki tud, kérjük segítsen nekik!

 S Antal Fertod

A feleség szavai:
“Férjem 2017. szeptember 3-án kapott új szívet! Egy veleszületett szívbetegség miatt volt szükség átültetésre. Jelenleg is kórházban van, a műtét után különböző szövődmények léptek fel, még vár rá egy műtét. 35 éves, van egy 8 éves kislányunk. A kis családunk Fertődön él albérletben, melynek költségei, valamint az, hogy én és a kislányunk láthassuk Apát rengeteg pénzt emészt fel. Én vagyok az egyetlen kereső a családban, amennyit tudok dolgozok, de sajnos egyedül nem bírom a terheket.
Kérni szeretném a jószívű embereket, amennyiben valakinek módjában áll, támogassa családunkat, hogy az új élet kezdete könnyebb legyen! Sajnos a műtét után férjem cukorbeteg is lett, mely szintén elég sok pénzt igényel. Köszönöm mindenkinek a segítséget!”

Antalt egyébként a vérképzőszervi érintettség lévén tudjuk mi támogatni, tettük ezt már korábban is, amikor az otthonuk kialakításában segédkeztünk, akik figyelemmel kísérik munkánk, ők láthatták is a náluk készült képeket! Több éve kapcsolatban vagyunk velük, sokáig várt a fiatal apuka arra a telefonra, hogy megvan az új szív...Antalék hónapokig úgy éltek, hogy össze volt készítve a pakk, mivel bármikor hívhatták őket a kórházból, hogy menjenek az átültetésre. Nos, ez a telefonhívás tavaly ősszel megtörtént, azóta egy új szív dobog betegünk mellkasában! Nehéz volt azért ezt egyrészt lelkileg is feldolgozni Antalnak, testileg is mindig történik valami nem várt szövődmény...most is műtétre vár Hanna apukája! 🙁

Aki szeretne, a következőképp tud célzott adományt küldeni a fertődi családnak:
Tegyünk a Leukémiás Gyermekekért és Betegekért Közhasznú Alapítvány
11743002-20194468-00000000
Közlemény: Antalnak Fertődre

Köszönjük szépen a segítségét mindenkinek, a megosztások is számítanak! Aki teheti ajánlja fel rajtunk keresztül az adója 1%-át, lásd, ha van miből, tudunk az ilyen, s hasonló vis maior helyzetekben is azonnal lépni! Tudod segíteni munkánk egy emelt díjas sms-sel is, a 41-es kódszámot szükséges elküldeni a 13600-as telefonszámra!

Antalnak várjuk a célzott befizetéseket, kommunikálni fogjuk mennyi segítség érkezett! ❤️Nélkületek csak egy ha szontalan szervezet lennénk, veletek közösen viszont hatékonyan tudunk segíteni a bajban!

vissza