Tegyünk a Leukémiás Gyermekekért és Betegekért Közhasznú Alapítvány
Bankszámlaszám: 11743002-20194468-00000000 vagy 16200106-11574312-00000000 Bírósági bejegyzés száma: Pk.60.128/2010/2./I. szám
Szlogen

Antal az egyetlen szívtranszplantáción is átesett betegünk

Antalt emlékszünk már azóta ismerjük, amikor még napról-napra, percről-percre várta azt a bizonyos telefonhívást, hogy megvan az új megfelelő szív, s menjen az átültetésre. Antal egyedüli betegünk, aki szívtranszplantáción esett át. Anno mindig össze volt náluk készítve a kórházi pakk, hisz bármikor hívhatták volna, hogy menni kell. Egyszer csak eljött az a nap is, amióta sok nehézségen van túl a család, akiknek most a gázszámlájuk kifizetésében nyújtottunk segítséget. A feleség a napokban hívott minket, hogy egy hatalmas számlát kaptak a szolgáltatótól, s önerőből nem tudják kifizetni! Most 50000.- Ft-tal tudtuk a családot támogatni rezsiköltségeik kifizetésében, tudtuk még ezt tenni a No Comment Hip Hop tánciskola év eleji önkéntes adományából! Köszönjük szépen ezúton is a tánciskola támogatását, immár a 300000.- Ft pénzadomány teljes egészében átadásra került betegeink felé.
S Antal (1)
Antal bemutatkozását saját szavaival alább olvashatjátok:
“Szív és vérképzési betegségem miatt sajnos már négy éve nem tudok dolgozni, így a feleségem az egyedüli kereső a családban! Van egy 8 éves kislányunk, sajnos egy keresetből minden hónap megterhelő anyagilag! 2017 szeptemberében átestem egy szív transzplantáción, ami sajnos rengeteg szövődménnyel járt. Négy hónapig mély altatásban tartottak és több korrekciós műtétet végeztek ezalatt rajtam. December közepén a nyelő-csövi fertőzések elkerülése véget gégemetszést kellett alkalmazniuk orvosaimnak. Később, ha ez még nem lett volna elég, meg kellett tanulnom újra járnom, minden mozgással kapcsolatos dolgot, mert a négy hónap fekvés alatt legyengültem, elsorvadtak az izmaim! Majd kaptam egy gombás fertőzést is, amit műtéti úton távolítottak el a tüdőmből, és folyamatos kórházi bennfekvés mellett kezeltek!
Kilenc hosszú hónapot töltöttem kórházban! Mára itthon a családom mellet gyógyulófélben, tervezem a jövőt.”
Kívánjuk Antal, most már a sok megpróbáltatás után csakis a jó dolgok jöjjenek! Erőt, egészséget a teljes családnak! Üdvözöljük tündéri kislányát is!
vissza