Tegyünk a Leukémiás Gyermekekért és Betegekért Közhasznú Alapítvány
Bankszámlaszám: 11743002-20194468-00000000 vagy 16200106-11574312-00000000 Bírósági bejegyzés száma: Pk.60.128/2010/2./I. szám
Szlogen

Anna immáron a Démétér házban gyógyul otthonias körülmények között, nemsokára hazamehet a transzplantációról

Egy 17 éves szépséges nagylány Anna, akinek három éve nem oly egyszerű az élete, mint a korabeli tiniké. A kép még a betegsége előtt készült, Anna azóta nem szereti, illetve nem is igazán engedi, hogy fotózzák. Ismerős a szituáció, egy fiatal sem örül, hogy a kezelések hatására kihullik a haj, megváltozik a külső! Sajnos a gyógyulás útján ez elkerülhetetlen, DE mi csak biztatni tudjuk innen is Annát, meglásd a gyönyörű hajkorona hamarosan visszanő, még az is lehet, hogy sokkal hullámosabb, szebb tincseket kapsz majd vissza a sorstól, mint korábban volt! Általában ez így szokott lenni a fiatalok körében, bízz benne! 
S Anna
Anna szinte már kész felnőtt, a következő bemutatkozó sorokat kaptuk tőle: “2016. januárjában diagnosztizálták először a leukémiát nálam. Észrevettem, hogy fáradékonyabb vagyok, különösen testnevelés órákon, és a lábamon pici, pontszerű bevérzéseket fedeztünk fel. A háziorvos elküldött egy vérvételre, és abból kiderült a betegségem. Akkor 10 hónapig kezeltek a II. számú Gyermekklinikán, és úgy tűnt, meggyógyultam. De másfél évvel később, 2018. júliusában a gyilkos kór újra felütötte a fejét, és akkor az orvosok megmondták: a transzplantáció az egyetlen út a korai visszaesés miatt. Most már túl vagyok az átültetésre felkészítő kemoterápiás kezeléseken, és magán a transzplantáción is. Anyukámmal a Démétér ház otthonos körülményeit élvezzük, napról-napra egyre közelebb a teljes gyógyuláshoz és hazamenetelhez.”
50000.- Ft támogatásban részesítettük a balatoni családot, jól fog ez jönni, hisz hazakerülésük után megemelkednek majd a család különböző kiadásai, sok fertőtlenítőszert kell majd vásároljanak, többet, mint egy átlagos háztartásban, hisz nagyon fontosak az otthoni megfelelő higiénés feltételek a frissen transzplantált beteg esetében! Ezt a támogatást is az év elején kapott No Comment Hip Hop tánciskola önkéntes felajánlásából tudtuk finanszírozni, 300000.- Ft adományt kaptunk a tánciskola vezetőjétől, amiből még 150000.- Ft kiutalása hátra van. Természetesen nem másra, mint közvetlen betegtámogatásra fogjuk fordítani a fennmaradt összeget is, hasonlóképp az előzőekhez! Következő támogatottunk ugyancsak egy 17 éves fiatal lesz, egy várgesztesi nagyfiú, akinek rövid történetét hamarosan olvashatjátok is oldalunkon!
Ha segíteni szeretnéd munkánk, rajtunk keresztül az érintett családokat, most megteheted pénzkiadás nélkül is! Te hogy állsz az adó 1% felajánlással? Idén ne odázd el! 10 perc ráfordítást igényel csupán, egészen május 20-ig megteheted bármikor! Ha van egy kis időd akár most is! Útmutató a felajánláshoz: /ado
Természetesen a felhívás osztható! Még csak most kezdődött az új év, de Anna máris a 17. támogatott január 01-e óta!
vissza