Tegyünk a Leukémiás Gyermekekért és Betegekért Közhasznú Alapítvány
Bankszámlaszám: 11743002-20194468-00000000 vagy 16200106-11574312-00000000 Bírósági bejegyzés száma: Pk.60.128/2010/2./I. szám
Szlogen

Amikor a szemek beszélnek

Ha erre a fotóra ránéz valaki, az rögtön tudni fogja, hogy Máténak mennyit jelentett ez az apró segítség! Még süt a nap, de úgy rohan az idő, hogy hamarosan el fognak kelni a kis betegnek ezek a vastagabb, télies új cipők! Most kezdte az első osztályt a kisfiú, s megtudtuk a napokban, hogy nincs megfelelő meleg, vízálló cipője, így próbáltunk azonnal lépni a dologban még most, az ősz elején!

L Mate Cipo Tamogatasa

Sokan tudják, milyen az, szegény családban felnőni! Amikor anyu és apu éjt nappallá téve dolgozik, ha épp van mit, s mégis minden forintot nagyon be kell osztani, hogy a hónap végén legalább étel jusson az asztalra! Milyen az, amikor vizes zokniban kell hazamenni az iskolából, mert beázik a régi, elnyűtt cipőnk... Nos, Máténál ez nem lesz így, bízunk benne nem fog átázni, fázni a lába a legnagyobb télvíz idején sem!

Máté a kezelései idején egy évig volt kórházban, mert rosszul viselte a kemoterápiát, nem evett, s nem ivott, így szondán keresztül táplálták anno. Akkor nagyon lefogyott, ez látszik a mai napig, egy vézna, vékonyka kisfiúról beszélünk. A lába izmai is sajnos gyengék, egy lumbálás alkalmával korábban bevérzett a szúrás helye, illetve végig a gerince mentén, s sajnos annak az lett a szövődménye, hogy sokáig nem tudta mozgatni a lábait. Megműtötték anno, a jobb lába rendbejött, de a bal elkezdett sorvadni. Gyógytornára jártak, és járnak is a mai napig, de csekély, mondhatni elenyésző a javulás, járássegítőt hord! Cipővásárlásnál is több szempontot figyelembe kell venni, első és legfontosabb, hogy tartsa a bokáját a lábbeli, mert anélkül még bizonytalanok a lépések. A család Kecskemét közelében lakik, az édesanya ott, a belvárosban található bevásárlóközpontban talált egy olyan boltot, ahol tudott válogatni a megfelelő magas szárú és jó tartást biztosító lábbelik között. Mi kiutaltuk nekik a két bakancs árát, a szülők megvették a lábbeliket, s ma már meg is kaptuk tőlük a visszaigazoló fotót!

Használd egészséggel a cipőket Máté! Szorítunk neked, hogy mielőbb használjanak a gyógytornák, s izmaid visszanyerjék erejüket!

vissza