Tegyünk a Leukémiás Gyermekekért és Betegekért Közhasznú Alapítvány
Bankszámlaszám: 11743002-20194468-00000000 vagy 16200106-11574312-00000000 Bírósági bejegyzés száma: Pk.60.128/2010/2./I. szám
Szlogen

"Ami nem öl meg, az megerősít!"- Krisztofer próbál pozitívan a dolgokhoz állni

Krisztofer már egy fiatal felnőtt, sajnos nála is egy akut leukémia igazolódott. Mint az a fotóról is rögtön lejön, látszik rajta, egy igazi víg kedélyű, közvetlen, mosolygós fiú ő, még a nehéz körülmények ellenére is tud nevetni. Pedig aztán egyetlen 21 éves ifjú felnőtt sem ilyen sorsot kívánna magának, hogy a nyarat egy kórteremben kelljen tölteni, élethalálharcot vívva egy komoly betegséggel!
István, az apuka fordult hozzánk segítségért, hogy, ha tehetjük, támogassuk őket. Mint kiderült a beszélgetésünkből ő dolgozik egyedül a családban, nem is keveset, túlórát vállal, több helyen is próbál dolgozni, csak hogy a gyerekeiknek meglegyen minden! "Saját korlátaimat is feszegetem, hogy mégis a gyerekeknek akár csak egy falattal, vagy egy pár cipővel, ruhával több legyen!" -írta az apuka.
H Krisztofer
Mivel mi ugye a felnőtt betegeket is támogatjuk, így nem is volt kérdés, segítünk Krisztoferéknek is! A szülőktől megérkezett minden, a támogatásukhoz szükséges dokumentum, így a mai nappal kiutaltuk támogatásukat. Ma Krisztofer anyukájával beszéltünk erről telefonon, azt hallottuk most épp nincs annyira jó passzban a fiatalember, hányinger, rosszullétek gyötrik, lázas. Nos, azt kell mondjuk ez mind velejárója egy kemoterápiás kezelésnek, persze mindezt nem félvállról tesszük, de bizony sajnos ezek a mellékhatások szinte elkerülhetetlenek! Sejt nélkül a szervezet védtelen, minden apró fertőzés be tudja lázasítani a beteget! Változni fog ez, csak a csontvelőnek el kell kezdeni dolgoznia, amint megjelennek a fehérvérsejtek, úgy ez az állapot is elmúlik!
Mielőbbi felépülést kívánunk Krisztofer, meglásd egy-két év, s már madártávlatból csak egy rossz emlék marad ez az időszak! Sok-sok szép év vár még rád! Ami nem öl meg, az megerősít, szokták volt mondani, de meggyőződésünk ez így is van, úgyhogy fel a fejjel! Legyen ez a végszó...kitartás!
vissza