Tegyünk a Leukémiás Gyermekekért és Betegekért Közhasznú Alapítvány
Bankszámlaszám: 11743002-20194468-00000000 vagy 16200106-11574312-00000000 Bírósági bejegyzés száma: Pk.60.128/2010/2./I. szám
Szlogen

Adtunk ma is valamit- Hozzájárultunk a Démétér Ház bővítéséhez

Minden úgy kezdődött, hogy a Magyar Asszonyok Érdekszövetsége anno felfigyelt munkánkra, annak fontosságára, s szervezett részünkre egy jótékonysági divatbemutatót Vácott. Majd látván, hogy támogatásuk célba ért, s jó helyre került -anno a divatbemutatón összegyűlt adományokat két érintett édesanya kapta meg tőlünk- ismét rendeztek egy jótékonysági gálaestet. Aki figyelemmel kíséri munkánk, az tudja, hogy a nem is olyan rég, a Duna Palotában megrendezett "Szeretünk Kárpátalja" című gálaestről beszélünk. Nos, azon az este 278 000.- Ft adomány gyűlt össze részünkre, amiből a most bővülő Démétér Házat támogattuk. Hat új apartman kerül hamarosan átadásra, ahol a csontvelő-transzplantált kis gyerkőcök fognak gyógyulni, így ezek mindegyikébe vásároltunk most egy-egy új mikrohullámú sütőt, gőzölős vasalót, s vasalódeszkát. Ezen dolgok megléte hozzátartozik az alapfelszereltséghez, hogy a megfelelő higiénés feltételek adottak legyenek, illetve vásároltunk a közös konyhába egy nagy kenyérpirítót is a családoknak, hisz a transzplantáció után pékárut, kenyérfélét csak pirítva (hőkezelve) ajánlott a betegnek fogyasztania, így ez is hasznos lesz minden bizonnyal!

Demeter Haz Atadas

Ma délelőtt megkaptuk a ház kisbuszát, aminek segítségével el tudtuk hozni egyszerre a képen látható mennyiséget, s a termékek, mint ahogy látjuk is, a ház közösségi terében landoltak. Egyenlőre még egy pár napig itt lesznek, de hamarosan, amint teljesen elkészülnek az apartmanok, végleges helyükre kerülnek. Ottlétünkkor déltájt nem volt egy beteg sem az épületben, a ház leendő koordinátora vette át a dolgokat, őt is láthatjuk a képen.

Köszönjük szépen ezúton is hálás szívvel a Magyar Asszonyok Érdekszövetségének, és a Magyar Polgári Együttműködés Egyesületnek is a segítséget, mint látják most is szuper helyre került adományuk! Sok-sok érintett család fogja használni az apartmanokban a fent felsorolt termékeket!

A Démétér Ház támogatásának még nincs vége, jövő héten ilyenkor hat új televíziókészüléket is át fogunk adni az újjászületés házának. Így a gyerkőcöknek jobb híján ez lesz majd a kikapcsolódás, hisz a transzplantáció után elég kötöttek a mindennapjaik. "Szobafogság", szürke unalmas délelőttök, délutánok...így meg rendelkezésükre fog állni sok-sok csatorna, hogy elüssék az időt, mi több, a neten meg is tudják majd keresni kedvenc meséjüket, ne adj isten zeneszámukat, s máris jobban fog telni az idő!
Már kifizettük a Samsungnak a készülékek árát, kaptunk egy kis kedvezményt is, így Smart, azaz úgynevezett "okos" tévéket tudtunk vásárolni a rendelkezésünkre álló pénzből. (614 500.- Ft adomány gyűlt össze a közelmúltban az adjukossze.hu portálon, amit kiegészítettünk picit.) Egy hét múlva ilyenkor jönni fogunk a részletekkel!

Mint láthatjátok, van helye az adományoknak...szeretnénk megkérni mindenkit, akihez csak eljut posztunk, ha többel nem is, de egy emelt díjas SMS elküldésével segítse munkánk! Minden egyes üzenet 500.- Ft-ot jelent betegeinknek! Ez nem egy olyan összeg, ami bárkit is földhöz vágna, mégis hatalmas segítség nekünk! Ha úgy érzed, hogy a jó ügy mellé állnál:

Telefonszám: 13600
Üzenet szövege: 41

Köszönjük mindenkinek a támogatást! Mi egyféleképp tudjuk meghálálni nektek, dolgozunk-dolgozunk-dolgozunk, s jövünk mindig a beszámolóval, hogy mire fordítottuk adományaitokat!

vissza