Tegyünk a Leukémiás Gyermekekért és Betegekért Közhasznú Alapítvány
Bankszámlaszám: 11743002-20194468-00000000 vagy 16200106-11574312-00000000 Bírósági bejegyzés száma: Pk.60.128/2010/2./I. szám
Szlogen

A Tűzoltó utcai Gyermekklinikán látogattuk meg Leventét

Levente egy 15 éves nagyfiú, akinél nem rég diagnosztizáltak egy Akut Lymphoid Leukémiát. Az első blokk kezelésen túl van, jelenleg hemoglobint és trombocitát kap a Tűzoltó utcai gyermekklinikán, s hamarosan indul a második kemoterápiás ciklus.

Múlt hónapban ismertük meg a családot, akiket akkor pénzbeli támogatásban részesítettünk, most pedig a mindennapi élelmiszer vásárlásaikhoz járultunk hozzá. Spar ajándékkártyát kaptak tőlünk tárgyi támogatásként. Mint tudjuk a kórházi koszt nem a legjobb, a citosztatikumok miatt amúgy sem jó Levente étvágya sem, így segítségünkkel a szülők meg tudják majd venni amit épp nagy fiuk megenne. Az ő pénzük, amit erre a célra költenének, a családi kasszában marad, szükség is lesz rá, hisz most az anyuka hosszadalmas időre kiesik a munkából!

Levente izmai is elgyengültek, a mozgás nagyon nehézkes, ha az ágyból felkel tolószék szükséges, az édesanyja folyamatosan vele van, segíti mindenben. Az ALL leukémia gyermekkorban az egyik legjobban gyógyítható leukémia, bízunk benne elég lesz a protokoll szerinti kemoterápia, s utána transzplantáció nélkül teljes remisszióban lesz a nagyfiú, s a betegség örökre eltűnik!

P Levente A Tuzolto Utcai Gyermekklinikan

Levente mellett még három másik felnőtt fiatalember leukémiás betegnek is segítettünk a héten, akik pénzbeli és tárgyi támogatásban részesültek. Egyiküknél ki kell festeni otthon a beteg szobáját, ami már nagyon megérett egy tisztasági festésre, másikuk már folyamatosan hónapok óta kórházban van, ő a pénzbeli támogatás mellett tisztalkodószer csomagot kapott tőlünk, amiben mindenféle dolog volt, ami a személyes higiéniához szükséges. Mindezek mellett még egy kis utazó bőröndöt vásároltunk, ami elengedhetetlen kelléke a kórházba, és hazautazásoknak.

Tudtuk mindezt tenni támogatóinknak köszönhetően, amit ezúton is köszönünk nekik! Tudod melyik az egyik leggyorsabb, s legegyszerűbb adományozási forma? Egy 500.- Ft-os emelt díjas SMS elküldése! A telefonszám 13600, ide kell csupán elküldeni egy szöveges üzenetben a 41-es számot annak, aki segíteni szeretne. Köszönjük SMS-ed! Kérünk, ha teheted, oszd meg Facebook posztjaink! 

vissza