Tegyünk a Leukémiás Gyermekekért és Betegekért Közhasznú Alapítvány
Bankszámlaszám: 11743002-20194468-00000000 vagy 16200106-11574312-00000000 Bírósági bejegyzés száma: Pk.60.128/2010/2./I. szám
Szlogen

A transzplantáció után is jól van Imre- Jó egészséget kívánunk továbbra is!

A fotó korábbi, még a transzplantáció előtti időkben készült, de szerencsére így a beavatkozás után is jól van Imre, aki ma meglátogatott minket! A kép talán annyit változott, hogy maszkot kell még viseljen a fiatalember, de semmi egyéb, tegyük hozzá hamarosan már a maszk is elengedhető lesz! 100 nappal az átültetés után ugye oldódnak a különböző, addig szigorú higiénés szabályok.
Hétvége ide, vagy oda, a betegekre mindig kell, s van is időnk! Így volt ez most is, szeretettel vártuk Imrét otthonunkban, akit személyesen ma ismertünk meg!
Imre egy korábbi mosonmagyaróvári felnőtt Hodgkin Lymphoma-s betegünk, aki átutazóban volt nálunk. Épp a gyermekét hozta vissza az édesanyjához, aki most pár napot töltött az apuval is, s ha már erre jár, megbeszéltünk egy személyes találkozót! Egy jót beszélgettünk, volt szó betegségről, de erről már szigorúan csak múlt időben beszéltünk, családról, a mindennapi nehézségekről... Nem kell részletesen ecsetelni, mindenhol megvannak a mindennapi gondok, megoldandó feladatok, stb. Van család, ahol kevesebb, de van olyan is, hogy több!
Imrééknél sem egyszerű a helyzet, rokkant nyugdíjat kap a beteg, aki ugye abból még gyermektartást is fizet...így van ez helyén, de azt a viszonylag kis nyugdíjat nagyon be kell osztani!

H Imre


Imrét természetesen nem engedtük el "üres kézzel", tárgyi támogatásként benzinkártyát kapott tőlünk a beteg, ami bizony jól fog jönni a kontroll vizsgálatokra járásnál!
Imre, mint beszéltük is, a betegsége már a múlté, felejtsük is el, meglátja hamarosan, ahogy az orvosai is mondták elhagyhatja a maszkot és a kesztyű használatot, s ha nem is egyből, de szépen lassan majd minden visszaáll a régi kerékvágásba! Örültünk, hogy személyesen is találkozhattunk, vigyázzon magára, s tudja, ha bármi olyan dolog lenne, amiben segíteni tudunk, keressen bizalommal minket!

Imre mivel még tavaly dolgozott, így van ezáltal adó 1% felajánlás jogosultsága, Ő már rendelkezett is afelől, minket jelölt be kedvezményezettnek! Ön élt már ezzel a jogával idén? Ha van öt szabad perce így akár vasárnap délután, vagy bármelyik hétköznap, akkor már meg is teheti, hogy adója 1%-a felől rendelkezzen! Nézze csak meg a részleteket, roppant egyszerű: www.tegyunkleukemia.hu/ado

vissza