Tegyünk a Leukémiás Gyermekekért és Betegekért Közhasznú Alapítvány
Bankszámlaszám: 11743002-20194468-00000000 vagy 16200106-11574312-00000000 Bírósági bejegyzés száma: Pk.60.128/2010/2./I. szám
Szlogen

A tavolino Kft adományából tudtunk tűzifát vásárolni egy transzplantált betegnek

Egy 42 éves transzplantált fiatalembert, Jenőt támogattuk. Nyakunkon a hideg, s tűzifát kellett vásárolni a családnak, amibe mi is beleadtuk a részünk! Tudtuk mindezt tenni a Tavolino Kft segítségével, akik rendszeresen támogatják a munkánk, adományaikból már sokaknak lehettünk segítségükre, ezúton is nagyon szépen köszönjük a céges adományt, pont jókor jött!
J Jeno
Jenőtől az alábbi levelet kaptuk tegnap, s most a ma érkezett adományból 24 órán belül tudtunk is lépni! Nem volt tervezve Jenő támogatása, hisz most keresett minket, de nem maradhat hideg lakásban egy transzplantált beteg, aki még mindig a szövődményekkel, vírussal küzd, így vis maior kellett a segítség! Az alábbi levelet kaptuk tegnap, szemezgetünk belőle pár mondatot:
"2018 nyarán kerültem kórházba, először Kecskemétre, majd Szegedre. Idén májusban allogén őssejtátültetésen estem át Budapesten a Szent László Kórházban, ahová azóta is rendszeresen járunk vizsgálatokra. Betegszállítók segítségével tesszük meg az utat, mivel önerőből nem tudjuk előteremteni az utazási költséget. Jelenleg GVHD-val és CMV-vel küzdök, hol elmúlik, hol pedig előjön. A párom munkahelye idén szeptember végén megszűnt, azaz elbocsájtották. A szerződése lejárt. Az én leszázalékolásom folyamatban van. Az életem eddig sem volt könnyű, állami gondozott voltam, nevelőszülőknél nevelkedtem, épp most kezdtünk volna helyreállni. Ablakcsere előtt álltunk mielőtt a betegségem kiderült, de azt már nem tudtuk befejezni. Amiben a segítségüket szeretném kérni az a téli tüzelő megvásárlása. Kályhával fűtenénk, de sajnos nem tudunk téli tüzelőt venni. Sokszor a tisztítószerekre és élelmiszerre, a számlákra is nehezen futotta, futja! Nagyon szépen köszönöm, hogy elolvassák levelem!"
Tisztelt Jenő! Egy pici megalázkodottságot látunk sejleni levelében...természetes, hogy elolvastuk sorait, s segítünk is lehetőségünkhöz mérten! Az ember azért, mert szegény, ráadásul beteg is, még nem alávaló, nem kell megalázkodnia senki előtt, mi sajnáljuk, s kérünk elnézést, hogy eddig nem vettük még fel Önnel a kapcsolatot! Nem volt ugye látókörünkbe, mivel még eddig nem kérte a segítségünk, s senki nem is hívta fel a figyelmünk Önre, de ígérjük, most már szem előtt tartjuk helyzetét, ha lehetőségeink engedni fogják, segítünk még! Jó egészséget kívánunk addig is!
vissza