Tegyünk a Leukémiás Gyermekekért és Betegekért Közhasznú Alapítvány
Bankszámlaszám: 11743002-20194468-00000000 vagy 16200106-11574312-00000000 Bírósági bejegyzés száma: Pk.60.128/2010/2./I. szám
Szlogen

A Szent László Kórház kérésére segítettünk egy felnőtt betegüknek

A Dél-pesti Centrumkórház Országos Hematológiai és Infektológiai Intézet szociális részlegének megkeresése után került a látókörünkbe László, akit azonnal be is tudtunk venni támogatottaink közé. Az otthoni megfelelő higiénés körülmények kialakítására utaltuk ki támogatásunk a betegnek.
A kórház szociális részlegének levelében az orvosi igazoláson kívül többek között László rövid bemutatkozását is megküldték, amiből alább veletek is megosztunk pár gondolatot.
O Mihaly
Aki tudja, kérjük segítse a munkánk, rajtunk keresztül közvetlenül az érintett családokhoz jut el adományod!
Számlaszámot, utalási adatokat, adományvonal információkat, egyszóval minden támogató csatornát megtalálsz, ha fent rákattintasz a 'hogyan segíthet?' kis fülre.
“Idén március elején derült ki, hogy Akut Myeloid Leukémiában szenvedek. Rögtön meg is kezdték a kemoterápiás kezelésem Budapesten. Jelenleg is kezelés alatt állok. Édesapámmal élek kettesben, édesanyám nem rég halt meg. Testvéreim és gyermekeim külföldön élnek. Rendszeres jövedelmem az aktív korúak ellátása. Betegségem miatt otthon egy fél steril szoba kialakítására lesz szükség, aminek kivitelezését, bekerülését édesapámmal ketten nem tudjuk kigazdálkodni. Sajnos a betegség miatt a következő másfél-két évben nem fogok tudni dolgozni. Családom nem tud anyagilag támogatni, helyzetem kilátástalan, kérem segítsenek ebben a nehéz időszakban!”
Ment a támogatás, Lászlóé ebben az évben a 117. támogatás átadásunk.
vissza