Idén immáron 7 évesek vagyunk! Eddig több, mint 40 Millió forinttal támogattuk a családokat!
Bankszámlaszám: 11743002-20194468-00000000 vagy 16200106-11574312-00000000 Bírósági bejegyzés száma: Pk.60.128/2010/2./I. szám
Szlogen

A közismert reggeli Rádió1-es műsorvezetők, a "Balázsék" leukémiás gyermekekért fognak futni a 32. Budapest SPAR Maratonon

Elérkezett az idő, hogy kihirdessük, amire korábbi Facebook-os bejegyzésünkben már utaltunk! Igen, igen, és igen! A műsor címe más, ami a "Balázsék" lett, de a műsorvezetők változatlanok!
Ismét segítségünkre lesz a három közismert rádiós műsorvezető, Sebestyén Balázs, Rákóczi Feri és Vadon Jani, illetve csatlakozik a fiúkhoz a közkedvelt Rádió1-es reggeli műsor egyik szerkesztő hölgye, Juli is! Nem kevesebbre vállalkoztak Ők négyen, váltóban fogják lefutni az idei SPAR Maraton távját, kiállva ezzel munkánk mellett, s futásukkal felhívva a figyelmet a leukémiás gyermekek segítésének fontosságára!
Reggeli Show Radio 1
Alapítványunk jelen lesz a 32. SPAR Budapest Maratonon, amit a BSI október 15-re szervez. A rendezvényen lesz egy pavilonunk, ahol találkozni lehet majd személyesen is Balázzsal, Ferivel, Janival, s természetesen Julival is. Julitól azt az információt kaptuk, hogy ha minden igaz, akkor lehet majd kattintgatni a fényképezőgépekkel is azoknak, akik szeretnének egy-egy közös fotót a sztár műsorvezetőkkel! A jelen lévőknek, akik majd ellátogatnak sátrunkhoz készülünk egy kis ajándékkal is!
A futás ténye természetesen el fog hangzani időben a rádióban, Balázsék célja ugye most is az lesz, hogy hallgatóikon keresztül próbáljanak segítséget gyűjteni gyerkőceink támogatására! Ehhez természetesen rendelkezésre fog állni minden információ az adományok célzott elküldéséhez, hogy azt kifejezetten teljes egészében betegeink kapják meg, idén már lehetőséget nyújt a gyors adományküldésre az Adhat Vonal is... Minden információt kommunikálni fognak a műsorvezetők!
Természetesen lehet majd csatlakozni futó nagyköveteinkhez futóként is, aki kedvet érez a táv leküzdéséhez! Hamarosan jönnek bővebben az információk itt nálunk, a műsorban, illetve a közösségi oldalakon is!
Ezúton is szeretnénk megragadni az alkalmat, hogy kifejezzük köszönetünket Balázsnak, Ferinek, Janinak, és nem utolsó sorban Julinak! Várjuk a személyes találkozást, bízunk benne sikerül majd idén is sok-sok leukémiás, s más malignus vérképzőszervi, avagy csontvelő-transzplantált gyermeket nevelő családnak segítenünk közösen!
vissza