Tegyünk a Leukémiás Gyermekekért és Betegekért Közhasznú Alapítvány
Bankszámlaszám: 11743002-20194468-00000000 vagy 16200106-11574312-00000000 Bírósági bejegyzés száma: Pk.60.128/2010/2./I. szám
Szlogen

A közismert reggeli Rádió1-es műsorvezetők, a "Balázsék" leukémiás gyermekekért fognak futni a 32. Budapest SPAR Maratonon

Elérkezett az idő, hogy kihirdessük! Ismét segítségünkre lesz a három közismert rádiós műsorvezető, Sebestyén Balázs, Rákóczi Feri és Vadon Jani! Janiról és Feriről köztudott, hogy nagy futók, ők nem kevesebbre válalkoztak, váltóban fogják lefutni az idei SPAR Budapest Maraton távját! Csatlakozott hozzájuk a műsor egyik szerkesztő hölgye Juli, és a Barátok Közt közkedvelt sorozat egyik sztárja, Csórics Balázs is, négyen indulnak tehát a Flora Maratonstafétán Alapítványos színekben! Futásukkal szeretnék felhívni a figyelmet a leukémiás gyermekek segítésének fontosságára!
32 SPAR Maraton Balazsek
Alapítványunk jelen lesz a 32. SPAR Budapest Maratonon, amit a BSI e hét vasárnapra, azaz október 15-re szervez. A 6X3 méteres sátrunkat meg fogjátok találni a szinpaddal szemben lévő kiállítói sorban, ahol szeretettel várunk minden érdeklődőt már a kora reggeli óráktól! Találkozhattok majd itt személyesen Janival, Ferivel, s természetesen Julival és a szóban forgó tévés szereplővel Balázzsal is, illetve a futás végén csatlakozik hozzájuk Sebestyén Balázs is. Lehet majd közös fotót készíteni a közismert médiaszemélyiségekkel! A jelen lévőknek, akik ellátogatnak sátrunkhoz készülünk egy kis ajándékkal, Cerbona müzliszeletet fog mindenki kapni, illetve lehet majd választani nagyon finom "szeretetszendvicseink" közül is bárkinek!
A futás ténye keddtől hallható lesz a rádióban is, Balázsék célja ugye most is az lesz, hogy hallgatóikon keresztül próbáljanak segítséget gyűjteni gyerkőceink támogatására! Több céges szponzor jelentkezett már, akik pénzbeli és tárgyi adományaikkal támogatják a leukémiás, csontvelő-transzplantált gyerekeket. Az adományok eljuttatásához minden csatornát megtalálni bárkinek az alábbi linken:
Idén már rendelkezésre áll a gyors telefonos adományküldésre az Adhat Vonal, illetve a bankkártyás adományozás is annak, akinek az a szimpatikus! Balázsék is minden információt kommunikálni fognak!
Természetesen lehet majd csatlakozni futó nagyköveteinkhez futóként is, aki kedvet érez a táv leküzdéséhez! Nevezni egészen október 10-ig 17:00-ig lehet.
Nevezés interneten: legkésőbb október 10-én 17:00-ig
Nevezés személyesen: a BSI-ben legkésőbb október 10-én 17:00-ig (1138 Budapest, Váci út 152. munkanapokon 9:00-17:00-ig)
Ezúton is szeretnénk megragadni az alkalmat, hogy kifejezzük köszönetünket mindkét Balázsnak, Ferinek, Janinak, és nem utolsó sorban Julinak, aki munkát, s energiát nem sajnálva szervezte a futás körüli dolgokat! Várjuk a személyes találkozást, bízunk benne sikerül idén is sok-sok leukémiás, s más malignus vérképzőszervi, avagy csontvelő-transzplantált gyermeket nevelő családnak segítenünk közösen! Gyertek szurkoljatok futóinknak!
vissza