Tegyünk a Leukémiás Gyermekekért és Betegekért Közhasznú Alapítvány
Bankszámlaszám: 11743002-20194468-00000000 vagy 16200106-11574312-00000000 Bírósági bejegyzés száma: Pk.60.128/2010/2./I. szám
Szlogen

A Hotel Kapitány már sokadjára szerzett egy-egy felejthetetlen kikapcsolódást betegeinknek. Köszönjük szépen a támogatást!

Tisztelt Hotel Kapitány Wellness Szállodavezetés!
Tisztelt Tulajdonos Házaspár!

Sokadjára ülünk már a klaviatúránk felett, hogy egy köszönőlevelet fogalmazzunk meg Önöknek! Önöknek, akik nagyon jól tudják, hogy mi az a fájdalom, egy komoly betegség! Nem kell taglalni, hogy egy ici-pici odafigyelés, egy kis törődés milyen sokat jelent ilyenkor a betegnek! Hálás szívvel köszönjük, hogy ismét egy felejthetetlen élményt biztosítottak egy érintett családunknak! A három éves csontvelő-transzplantáción átesett kis Izabella élvezte minden pillanatát! Hisszük és valljuk, hogyha boldog a lélek, jobban gyógyul a test is! ...és, hogy boldog volt e a mi kis Hősünk? A mosoly a legjobb, legőszintébb visszaigazolás erre!

M Izabella

Amikor felhívtuk a szülőket a pihenés közben, szó szerint el voltak ájulva! Azt mondta az apuka, “figyelj Krisztián! Egy lakosztályt kaptunk, itt akkora a fürdőszobánk, mint otthon szinte a lakás!”

A szülők szavai: “Hálás szívvel köszönjük a lehetőséget, hogy ezt a nagyszerű néhány napot az Önök szállodájában tölthettük! A kedves fogadtatás, a teljes ott dolgozó csapat, szívét-lelkét kitette, hogy nem csak mi, hanem az összes vendég, a lehető legkellemesebben töltse az ott töltött időt. Ezek a pillanatok nagyban hozzájárulnak ahhoz, hogy feledtessék a nehéz hónapokat, amiken a családunk a kezelések ideje alatt keresztülment. Hiszünk abban, hogy az efféle boldogsággal töltött órák gyógyító ereje a teljes felépülés és rehabilitáció fontos része tud lenni. Ritkán van részünk ilyen színvonalas helyen pihenni, így ezzel a nagylelkű felajánlásukkal remek lélektöltő kikapcsolódást élhettünk meg. További munkájukhoz és működésükhöz kívánunk teljes szívvel sok sikert, és minél több teltházas napot!”

A Hotel Vezetésnek még egyszer nagy-nagy köszönet, remek emberek! Nem csak lehetőségük van, de segítenek is másoknak! Izabelláékat pedig innen is öleljük!


❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

Többen kérdezik tőlünk, “elfogadtok kis segítséget is? Van rá mód, hogy pár száz forinttal segítsek?”

A válasz határozottan igen! Ha telefonod a kezedben, máris megteheted, hogy egy 500.- Ft-os emelt díjas SMS üzenettel segíts!
...hogy mi a telefonszám? 13600!
...ide kell elküldeni egy egyszerű szöveges üzenetben csupán ennyit: 41

Köszönünk minden támogatást!

vissza