Tegyünk a Leukémiás Gyermekekért és Betegekért Közhasznú Alapítvány
Bankszámlaszám: 11743002-20194468-00000000 vagy 16200106-11574312-00000000 Bírósági bejegyzés száma: Pk.60.128/2010/2./I. szám
Szlogen

A fővárosba járt Máté, meleg téli ruházati cikkeket vásároltunk neki

Egy régi kedves ismerőstől, egy olyan csupa-szív házaspártól kaptunk a napokban 50000.- Ft adományt, akik sajnálatos módon korábban elvesztették pici gyermeküket! A szívünk szakad meg mindig, amikor eszünkbe jutnak, belegondolni is nehéz, megfogalmazni meg egyáltalán lehetetlen, hogy min mehetnek ők keresztül, hisz nincsenek rá szavak, amikor az ember elveszti pár hónapja született gyermekét! Oly védtelen volt Ő, még igazán alig élt, amikor elvette ez az alattomos kór szüleitől!
Matenak Vasaroltunk
Ez a házaspár most úgy gondolta, immáron nem először, hogy segíteni szeretne egy olyan gyerkőcnek, egy olyan családnak, akik szegénységben élnek, azért küldték a pénzt, hogy szebb karácsonya legyen egy ilyen családnak!
Az általunk kiválasztott család egy Kecskemét közelében élő család volt, mert tudjuk, hogy valóban szükségük van mindenféle segítségre Mátééknak. Már mi is önerőből többször segítettünk nekik, rezsiköltség elmaradás, gyógycipő vásárlás, iskolaszerek, stb., így volt ez most is! A családot felhívtuk Budapestre, s az 50000.- Ft-ot teljes egészében Mátéra költöttük. Az adomány java részéből meleg téli ruházati cikkeket kapott a kisfiú...nadrágot, pulóvert, több felsőt, szabadidőruhát, kabátot, zoknikat...s két pár meleg bakancsot. A ruházati bolt mellett azért benéztünk egy játékboltba is, hiszen egy ilyen kis fickónak, mint Máté, még a játék az igazi öröm, az igazi ajándék! Egy szuper pótkocsis traktort kapott a kisfiú. A fent említett támogató házaspáron kívül még három másik adományozónknak is szerepe volt ebben az örömszerzésben. Az egyik támogató hölgy 20000.- Ft-os üzemanyag támogatásából tudták fedezni Mátéék a fővárosi kiruccanást, a másik hölgy egy ajándék karórával lepte meg a kis szőke huncutunkat, a harmadik jótevő hölgy pedig egy nagy képernyős televíziókészüléket hozott ebéd után abba a bevásárlóközpontba, ahol vásároltunk.
Szóval Máté karácsonyi ajándékai több kézből tevődtek össze, de ez így van jól! Sok kis apró, s ez esetben nem is annyira apró segítségből össze tud állni egy nagy kerek egész! Mátééknak kellemes ünnepeket kívánunk innen is, legyen olyan az idei karácsonyuk, amilyennek szerették volna!
A jó példa adott, mint látjátok az adomány minden esetben odaér, ahová szánta a támogató...ha esetleg úgy éreznéd, Te is szívesen segítenél hasonlóképp, nincs más dolgod, jelezd ezt felénk, s ha szeretnéd, akár egy személyes találkozót is szívesen összehozunk, ahol Te magad tudod átadni ajándékod a kiválasztott gyermeknek!
vissza