Tegyünk a Leukémiás Gyermekekért és Betegekért Közhasznú Alapítvány
Bankszámlaszám: 11743002-20194468-00000000 vagy 16200106-11574312-00000000 Bírósági bejegyzés száma: Pk.60.128/2010/2./I. szám
Szlogen

A bokszajtó megnyílt- Szerencsére jól van Gyöngyi

A képen látható már-már felnőttecske kis hölgynek sikerült segítenünk a mai nap. Gyöngyi alapbetegsége egy Myelodysplasiás szindróma, transzplantálni kellett, de szerencsére jól van! Még a steril bokszban, de már kinyílt a bokszajtó, hamarosan lekerül egy fél steril kórterembe, ahonnan, ha minden jól alakul, reményeink szerint hamarosan haza is mehet! Gyöngyiéket az otthoni megfelelő higiénés körülmények kialakítása érdekében támogattuk. 

A nagymama fordult hozzánk segítségkéréssel, levele elolvasása után azonnal tárcsáztuk is a megadott számot, s biztosítottuk róla, hogy hamarosan támogatjuk őket. A hölgy leveléből kiderül, hogy Gyöngyinek van egy két évvel fiatalabb öccse, aki sajnos ugyancsak beteg, születése óta idegrendszer sérült, autizmussal párosítva. Hát mindenkinél megvan a baj, náluk sincs ez máshogy, ha ez még mind nem lenne elég, a gyerekek édesanyja kilenc éve elhalálozott! Mit lehet ilyenkor mondani, szörnyű! Gyöngyivel jelen pillanatban is a mama a kórházban, Gyöngyi öccsével pedig a nagyi másik lánya otthon. 

Ma beszéltünk a nagymamával telefonon, aki elmondta, hogy unokája szerencsére jól van. Megígértük a hölgynek, hogy nem engedjük el a kezüket, segítünk a jövőben is amiben csak tudunk, s amennyire lehetőségeink lehetővé teszik! 

M Gyongyi 

Aki esetleg segítené munkánk, Ő a következő linken minden támogatási formát megtalál: 

www.tegyunkleukemia.hu/hogyan-segithet

vissza