Tegyünk a Leukémiás Gyermekekért és Betegekért Közhasznú Alapítvány
Bankszámlaszám: 11743002-20194468-00000000 vagy 16200106-11574312-00000000 Bírósági bejegyzés száma: Pk.60.128/2010/2./I. szám
Szlogen

A 15 éves Attila talán otthon töltheti a karácsonyt

A mai nap négy támogatás átadásunk volt, az egyik támogatottunk ismét egy új beteg, akit most ismertünk meg, Attila, akinek a történetét alább az édesanyja szavaival mutatjuk be. A 15 éves fiatalember betegségét az idén diagnosztizálták, a miskolci hematológiai centrumban kezelik, az imént beszéltünk telefonon az édesanyjával, jelen pillanatban otthon van a nagyfiú.
Ebben a hónapban Attiláé a 47. támogatás átadás, s rajta kívül még legalább öt betegnek szeretnénk karácsony előtt segíteni. Kérjük, ha teheted állj még mellénk az ünnepek előtt, s segíts adományoddal! Jövő hét szerdáig még folyamatosan dolgozunk, a beérkező adományokat továbbítjuk az érintett családok felé! A segíteni szándékozókat kérjük kattintsanak, itt minden támogató csatorna megtalálható. Attiláéknak most 50000.- Ft támogatást tudtunk kiutalni.
N Attila
“Gyermekem leukémiás. Betegsége 2020 májusában kezdődött amikor belázasodott, fáradékony, erőtlen lett és nagyon sápadt volt. Elmentünk a háziorvosához, aki az egri Markhot Ferenc Kórházba küldött vérvételre. A vérvétel eredményének alapján azonnal a miskolci gyermekkórházba irányítottak minket kivizsgálásra. A kórházba május közepén kerültünk be. Attilánál csontvelő-biopsziát végeztek, majd Akut Myeloid Leukémiát diagnosztizáltak nála. Azóta is Miskolcon a GYEK-ben kezelik. Férjemmel két gyermeket nevelünk. Attilának van egy testvére, aki a gimnázium 12. évfolyamát végzi. Én óvodapedagógusként dolgozom, férjem gyermekápolási díjat kap. Attila betegségével a család anyagi kiadásai megnövekedtek. Betegségéből kifolyólag fontos számára a tiszta, higiénés környezet biztosítása. Igyekszünk ennek megfelelni, anyagi lehetőségeinkhez mérten saját erőből újítgatjuk a házat, azonban az ilyen jellegű lehetőségeink behatároltak. Szeretnénk, ha az Alapítvány segítséget és támogatást nyújtana számunkra. Előre is köszönjük!”
Attiláék esetéből is jól látszik, hogy a hosszadalmas kezelés, az egyik szülő kiesése a munkából bizony anyagilag megviseli a családokat, így nagyon jól jön, s kell is a külsős segítség! Ez sajnos a legtöbb érintett családnál így van! Megköszönjük, ha kedveled Facebook oldalunk, s megosztod bejegyzéseink! Minél több ember tud róla, hogy rajtunk keresztül közvetlenül leukémiás betegeknek segíthet, talán annál többen támogatják munkánk! Köszönjük!
vissza