Tegyünk a Leukémiás Gyermekekért és Betegekért Közhasznú Alapítvány
Bankszámlaszám: 11743002-20194468-00000000 vagy 16200106-11574312-00000000 Bírósági bejegyzés száma: Pk.60.128/2010/2./I. szám
Szlogen

11 darab monitort ajándékozott nekünk a SPAR Magyarország Kft- Elkezdtük az eszközök szétosztását

Tegnap 11 darab monitort vettünk át a SPAR Magyarország Kft-től, amiket el is kezdtünk szétosztani! Ezúton is köszönjük a nagyvállalat segítségét! ❤️ Készülünk az iskolakezdésre, ennek jegyében tegnap több érintettet is támogattunk!

Sikerrel zajlik az iskolatáskás és tolltartós projektünk is, mint korábbi posztjainkban láthattátok eddig minden gyerkőcünk nagyon rövid időn belül támogatóra is talált! Ez az a gyűjtés, amikor ténylegesen postacímileg összekötjük a támogatót a támogatottal, s a jótevő egyenesen közvetlenül az érintett családnak tudja postázni az általa szívből, szívesen összekészített csomagot! Már több ilyen “átadás” is megvalósult a napokban, visszaigazolásként a támogató itt az oldalunkon egy fotón láthatja kis támogatottja örömét, amint Ő épp megkapta, kibontotta a csomag tartalmát! 😉👍 Kell ettől nagyobb melegség a szívnek, mint az, amikor látjuk mekkora örömet okozunk egy korábban keményen az életéért harcoló gyerkőcnek?! Szerintünk nem! ✌️

L Mate (6)

Elég sokrétűen segítjük a családokat, a beiskolázás mellett például tegnap is többeknek segítettünk a mindennapi kiadások nehézségeiben! Mátééknál például a fertőtlenítőszer vásárlásaikhoz járultunk hozzá...ő épp a napokban jött le az osztályról a steril körülmények közül a Démétér Házba. Már nagyon rég a kórház berkein belül vannak édesanyjával, túl volt már hónapokkal korábban Máté a transzplantáción, de valami oknál fogva a vérképzése nem volt az igazi, így most egy speciális kezelést alkalmaztak nála, reméljük beválik a gyógymód, s szépen emelkedik majd a T-sejtek és Neutrophil-ek száma is!

Tegnap már viccesen azt mondtuk nekik, olyan régóta kórházban vannak, hogy “Máté te már be is jelentkezhetsz lakcímileg a kórházba...már furcsa lesz majd ismét otthon!” 😉😅 Viccelődtünk, de ez igenis komoly dolog egy gyerkőc életében, mi több, nekünk felnőttek életében is! Nem egyszerű feldolgozni! 😣

Mátéék mellett tudtunk támogatni egy másik “Démétér-es” családot is, ott is a nagyfiút most transzplantálták, várják a gyógyulást, esetükben is úgy néz ki, hogy a kórház “vendégszeretetét” kell élvezniük 100 napig! 😞 Hát igen, ez egy ilyen fránya betegség, hosszadalmas a gyógyulás, a felépülés!
Egy másik kis fickót is támogattunk tegnap, aki már szerencsésen otthon gyógyul, regenerálódik -testileg, lelkileg- a kemoterápiás kezelések után. Esetükben az elmaradt rezsiköltségek kifizetésében kellett segítsünk!

Látjátok, láthatjátok nap, mint nap, dolgozunk folyamatosan! Tudjuk ezt tenni a rendszeres, vagy alkalmi adományokból! Ha úgy érzed, hogy mondjuk havi rendszerességgel Te is besegítenél munkánkba 1-2 ezer forinttal, mert az végülis a cél érdekében annyira nem megterhelő, úgy be tudsz állítani bankkártyás kampányunkban az alábbi linken egy rendszeres megbízást! 1-2 ezer Ft nem a világ, mi a sok kicsit viszont összegyúrva hathatós segítséget tudunk belőle nyújtani betegeinknek! Ide kattintva egy biztonságos banki felületre jutsz, bankkártyáddal online tudsz adományozni.

vissza