Idén immáron 7 évesek vagyunk! Eddig több, mint 40 Millió forinttal támogattuk a családokat!
Bankszámlaszám: 11743002-20194468-00000000 vagy 16200106-11574312-00000000 Bírósági bejegyzés száma: Pk.60.128/2010/2./I. szám
Szlogen

Adatkezelési információ

Alapítványunk adatkezelési irányelvei összhangban vannak az adatvédelemmel kapcsolatos hatályos jogszabályokkal!

Fullsizerender 2

Web-, Facebook-, illetve bármilyen más felületeinken, ahol a beteg személyes adatai megjelennek, láthatóak, -mint például teljes név, betegségtörténet, fénykép, esetenként videó, avagy közvetlen elérhetőség,- azokat minden esetben a beteg írásos kérésére, illetve írásos engedélye alapján osztottuk meg! Ennek dokumentációja lefűzve megtalálható a könyvelésünkben!

Adó 1%, mely idén sokaknak lesz életmentő segítség- Megkaptuk az értesítést a NAV-tól

Ezúton szeretnénk megköszönni mindenkinek a segítségét, akik idén úgy döntöttek, hogy rajtunk keresztül juttatják el adójuk 1%-át a leukémiás gyerekeknek! A napokban kaptuk meg az értesítést a NAV-tól, hogy 2017-ben a nekünk felajánlott adó 1% összege: 5 010 403.- Ft!

Köszönjük szépen még egyszer mindenkinek a bizalmat, ❤️ kövessétek nyomon munkánk, meg fogjátok látni, hogy mennyi mindenkinek tudunk majd segíteni ebből a pénzből!

 

Koszonunk Szepen Minden Egyes Rajtunk Keresztul Felajanlott Ado 1 Ot

 

Aki az 1%-át nem, avagy nem nekünk ajánlotta fel, de mégis szeretne segíteni a leukémiás gyerekeknek, nekik ajánljuk figyelmükbe az alábbi oldalt:

/hogyan-segithet

Munkánk sikerességéhez, hogy minél több kis gyerkőcnek és felnőtt betegnek tudjunk segíteni, s tudjuk ezt egyre hatékonyabban tenni, már hozzájárulhatsz egy 250.- Ft-os emelt díjas SMS üzenet elküldésével is! Minden információt megtalálsz a hogyan segíthet aloldalunkon!

Dorka, ezt a tündéri mosolyt még sok-sok évig szeretnénk látni! Tiszta szívből kívánjuk gyógyulj meg!

Egy cukorfalat négy éves kislányt tudtunk támogatni, aki épp ma mehetett haza egy kis töltődésre a kórházból, de már három nap múlva, hétfőn ismét várják vissza Pécsre egy újabb kemoterápiás kezelésre.

Dorkáról azt kell tudni, hogy születése után kilenc nappal került szülőkhöz, mint nevelt gyermek, mert sajnos az édesanyja három napos korában a kórházban hagyta. Egy évre rá a gyámhivatal örökbe adhatónak nyilvánította, a nevelőanyuka sorait idézve: "Ez idő alatt annyira megszerettük, hogy nem engednénk el soha, így örökbe fogadtuk."

P Dorka

Erre az édes kislányra nézve el is hisszük, hogy hamar belé lehetett szeretni! Az édesanyja viselkedését nem firtatjuk, nem ismerjük a körülményeket, Dorkát nézve egy biztos, "új" szülei mindent megtesznek érte, szóval lehet jobb is így neki! Még egyszer hangsúlyoznánk, nem a mi kompetenciánk ebben állást foglalni, nem is kérnénk ez ügyben hozzászólásokat! Nem ítélhetünk el senkit, míg nem ismerjük a körülményeket! A kislány valószínűsítjük így jobban járt!

Dorka szépen fejlődő baba volt, mígnem egyszer sápadtsága miatt vért vettek tőle, amiből nagy baj igazolódott. Felmerült az erős gyanú, hogy Dorka sajnos leukémiás beteg! Dorkát, s szüleit azonnal mentővel Szekszárdról Pécsre szállították, ahol egy felkészült orvosi csapat várta, azonnal vért kapott, emellett csontvelőmintát vettek tőle, ami sajnos igazolta az orvosok gyanúját, a kislány leukémiás beteg.
Dorkáék a pécsi klinikától 160 km távolságra laknak, de amikor csak tehetik, mindig hazaviszik, mint például a mai nap is. Hacsak keveset is lehet otthon, de az a pár nap is egy megnyugvás a gyermeknek! Az anyuka betegápolásin van, Dorka mellett telnek mindennapjai immáron nyolc hónapja kórházban.

Sajnos a kemoterápia mellékhatásai nagyon megviselik a kislányt, volt, hogy két hónapig menni sem tudott, mi több állni sem nagyon. Visszaszokott a pici a pelenkára és a cumira.
Az apuka mindeközben otthon éjt nappallá téve dolgozik, hogy előteremtse a pénzt a mindennapok kiadásaira.

Most mi is besegítettünk ebbe, pénzbeli támogatásban részesítettük a családot, mindamellett szívből reméljük, hogy Dorka hamarosan visszanyeri egészségét! A sors szerető szülőkhöz vezette, meg KELL, hogy gyógyuljon!!! Szorítunk nagyon pici lány, még anyuka korodban, amikor majd Te leszel édesanya, akkor is szeretnénk látni ezt az édes mosolyt! Sok-sok boldog évet, s egészséget kívánunk!

Aki tud, s szeretne ennek a tünemény kisasszonynak segíteni, ők megtehetik ezt célzottan. Mi az a célzott támogatás? Amennyiben beírják a közlemény rovatba, hogy Pál Dorka támogatása, úgy a befizetett teljes pénzt a kislány kapja meg!

Számlaszám:
Tegyünk a Leukémiás Gyermekekért és Betegekért Közhasznú Alapítvány
11743002-20194468-00000000

"Kedves Alapítvány! Maguk mindig az utolsó pillanatban mentenek meg! Köszönöm, hogy segítenek!"

Nyírmadára tudtunk egy kis anyagi segítséget nyújtani Beatrixnek, a család mindennapi kiadásaiban szeretnénk kicsit besegíteni, hisz Beatrix jó ideje kiesett a munkából. Nem önhibájából történt ez, hanem azért, mert egy fránya betegséggel küzd, amit még pontosan, 100%-ra az orvosai sem tudtak diagnosztizálni. Egy biztos, vér és vérképzőszervek betegségei fennállnak, hisz egy ilyen orvosi dokumentum már rendelkezésére áll a hölgynek, ezért is tudjuk, tudtuk őt már támogatni. A közelmúltban végre bejutott Beatrix a ritka betegségek tanszékvezető orvosához, aki egyenlőre az Erdheim Chester betegségre is gyanakszik többek között. Januárban talán több kiderül!

Cs M Beatrix

Beatrix mindennapjai sajnos fájdalmakkal telnek, amikor korábban beszéltünk telefonon épp a szeme volt begyulladva, sajnos viszonylag sok szteroidot kell szednie, sűrűn csontfájdalmai vannak, szóval nem egyszerű a 33 éves édesanya élete. Most épp egy olyan periódus van, amikor valamennyire viselhetőek ezek a fájdalmak, de ugye sajnos nem lehet tudni, ezek mikor lángolnak ismét fel.

Nem tudunk mit tenni, várjuk a januárt mi is Beatrixszel együtt, reméljük akkor már kapni fog valami kézzel fogható információt, kezelési protokoll tervet a beteg! Hogyha tényleg fennáll az Erdheim Chester betegség is, akkor arról azt kell tudni, hogy a világon összesen 50 ilyen regisztrált beteg van, Magyarországon Beatrix lenne a harmadik. Egy fiatal hölgy él még a betegséggel itthon.

Beatrixnek természetesen szorítunk tovább, mint tettük ezt eddig is, s segítünk, ahogy tudunk a továbbiakban is!

Aki szívesen küldene a hölgynek célzott adományt, ő a következőek szerint tudja ezt megtenni célzottan:
Tegyünk a Leukémiás Gyermekekért és Betegekért Közhasznú Alapítvány
11743002-20194468-00000000
Közlemény: Mikecz Beatrix támogatása

Így a teljes összeget a hölgy kapja kézhez! Amennyiben utalni nem tud, úgy kérjük támogassa a mi munkánkat egy 250.- Ft-os SMS elküldésével, ezzel is segítve, hogy egyre több, és több betegnek tudjunk segítő kezet nyújtani! Köszönjük!

Az üzenet szövege: 41
A telefonszám, amire ezt az azonosítószámot el kell küldeni: 13600
Amennyiben ez is nagy kérés, kérjük egy megosztással mindenképp segítsen! Másolja ki a címsort, s a linket kérjük ossza meg a közösségi oldalán! 

Közel 600 kg tartós élelmiszer és fertőtlenítőszer gyűlt össze betegeinknek

A mai nap sem telt el tétlenül, vagy hiába, öt családnak tudtunk tartós élelmiszer csomagokkal segíteni, akiknek köszönetét szeretnénk ezúton is eljuttatni ahhoz a sok-sok emberhez, akik ma kisebb-nagyobb tartós élelmiszer adományaikkal megfordultak gyűjtőpontunkon! Idén az Allee Bevásárlóközpont adott helyet a minden évben megrendezésre kerülő ilyen jellegű gyűjtésünknek, s el kell mondjuk, sikeres napot zártunk! 👋

Tartos Elelmiszer Gyujtes 2017 Allee

Volt a gyűjtésben segítségünk is, ketten voltunk a kuratóriumból, és öt önkéntes volt jelen velünk Újbudán. Kik is voltak ők? Négy érintett édesanya, s egy érintett feleség, akik onnan a helyszínről a nap végén már haza is vihették a gondosan összekészített élelmiszer, s fertőtlenítőszer csomagokat! 🎁

Nagyon jó volt látni, érezni, hogyha akarunk, bizony össze tudunk mi még fogni magyarok! 🇭🇺 Aki ott volt standunknál, nekik mindannyiuknak elmondtuk, hogy a jelen lévő hölgyek olyan anyukák, akik gyerekeik mellett, s gyermekeikkel együtt nagy harcot vívtak, vívnak a mai napig egy akut leukémiával, egy Hodgkin limfómával, stb. A hölgyek között volt egy feleség is, akinek nem is annyira rég transzplantálták a férjét, aki a nap végére odajött az Allee teremgarázsába autóval, hogy haza tudják szállítani az ő részükre szánt élelmiszeres dobozokat. Jó volt találkozni magával az érintettel, s jó volt őket egy tele autó élelemmel hazaengedni! Látni a boldogságot az arcukon, hátul ült a házaspár kislánya, elől a szülők, melegség töltötte el a szívünk! ❤️

A többi édesanyának is természetesen segítettünk a nehéz kartonokat beemelni a kocsijaikba, aztán nap végeztével indultunk mi is haza! Na de ejtsünk pár gondolatot arról is, hogy mit kaptunk, s ezáltal mit adhattunk a szóban forgó öt családnak. Így, most már az összesítés után elmondhatjuk, hogy bizony összesen közel 600 kg-ot nyomtak a dobozok, 22 darab nagy, úgynevezett költöztető doboz élelmiszer gyűlt össze! Csak egy példa számszerűleg, 148 kg lisztről, majdnem ugyanennyi cukorral beszélünk, 104 csomag száraztésztáról, 92 liter étolajról, megannyi konzervről, rizsről, ...de volt aki gyümölcslevet hozott a dobozainkba, mosószert, öblítőt, különböző tisztálkodási és mosószereket, mogyorót, piros almát, rengeteg csokoládét, kekszet, édességet, szaloncukrot...nem az számított ki mit, vagy mennyit adott, sokkal inkább, hogy szívből tette ezt! Volt olyan fiatalember, aki egyetlen májkrémet hozott hozzánk, őt is ugyanolyan szeretettel fogadtuk, mint azt az urat, aki 30 l étolajjal, 20 kg liszttel, és 20 kg kristálycukorral teli bevásárlókocsit tolt hozzánk!

Elelmiszer Gyujtes Allee 2017

Az adományok összértéke pár ezer forint híján elérte a 300 000.- Ft-ot! Ezúton is hálánkat szeretnénk kifejezni mindenkinek, aki segítette betegeinket, nagyon szépen köszönjük a Spar Magyarország Kft-nek, és az Allee Bevásárlóközpontnak is, hogy biztosította a helyszínt a gyűjtéshez!

Aki nem fővárosi, avagy nem tudott, nem volt ott ma az Allee-ban, de szeretne segíteni egy kis betegünknek így az év vége felé, ők az alábbi linken megtalálnak minden, a betegeinkhez vezető csatornát, legyen szó egy emelt díjas SMS elküldéséről, utalásról, bankkártyás adományozásról:

www.tegyunkleukemia.hu/hogyan-segithet

Mert segíteni jó! Tedd szívből, légy több! ...és, nem utolsó sorban, mert együtt nagy dolgokat tudunk véghez vinni! Kérünk Titeket, ne feledkezzetek meg rólunk az adó 1% felajánlásakor sem majd 2018-ban!

Most azonban még addig előttünk van az emberiség legszebb ünnepe, az Advent, s maga a karácsony...mi egy dolgot kívánunk mindenkinek erre az időszakra, érezze azt a melegséget a szívében, amit mi éreztünk, érezhettünk ma általatok! Higgyétek el, ez a legfontosabb!

#tegyunkleukemia #spar #interspar #allee

Köszönjük szépen "Balázsék", köszönjük szépen Praktiker! Ment Tatabányára a segítség

Most kaptuk a fotókat Tatabányáról, Márk édesanyjától, akiknél a Praktiker jóvoltából készül a tíz éves nagyfiú otthoni fél steril szobája.

H Mark Szoba Elott

Felújítás közben

Akik nyomon követik munkánk, ők tudják, hogy október közepén a 32. Spar Budapest Maratonon leukémiás gyerekekért futották le a maratoni távot váltóban a "Balázsék" című közkedvelt Rádió1-es műsorvezetők, Vadon Jani, Rákóczi Feri, illetve a műsor egyik szerkesztő hölgye Gévai Juli, kiegészülve a Barátok Közt sorozatból (is) ismerhető Csórics Balázzsal. Csapatunkat több cég szponzorálta, köztük volt például a Praktiker Kft is, akik 300 000.- Ft összértékben ajánlottak fel tárgyi támogatást az áruházaikban kapható termékeik közül. Így kapott tőlük a mi Márkunk új laminált padlót, szép falakat, új ágyat egy gardróbszekrénnyel, mennyezeti lámpát, és karnist.

H Mark Szoba Utan

...és a felújítás vége felé

Szépen alakul a szobácska, ami végülis egy korábbi konyha. Úgy tudta csak megoldani az anyuka, hogy beteg kisfiának a kezelések után külön szobát tudjon biztosítani a testvérektől, hogy a konyhát beköltöztette a nappaliba, és a korábbi konyhából Márknak egy kis gyerekszoba lett. Szépen halad a munka is, még a szegélylécnek kell a helyére kerülni, aztán jöhet a karnis a lámpával, s végül a bútorok.

Megnéznél pár pillanatot a futásról? Katt a linkre:

https://www.youtube.com/watch?v=2-DUKVXuMpI

Köszönjük a fotókat a családnak! Szorítunk nagyon, hogy rendben legyen minden!

Mikor máskor, hogyha nem karácsony közeledtével kell teljesülnie az álmoknak!?

Mi hiszünk abban, hogyha boldog a lélek, a test is jobban gyógyul! Most egy 10 éves akut leukémiás kisfiú álmát tudtuk valóra váltani, aki nem mást, mint egy közös pihenést szeretett volna szüleivel és testvéreivel, ebbe adtuk most be mi is a részünket így karácsony előtt! Az álmoknak mikor máskor, ha nem most kell teljesülniük!?
Idézünk pár sort Bence édesanyja leveléből:
"2017 márciusában Bencénél akut leukémiát diagnosztizáltak. Hidegzuhanyként ért bennünket a dolog, beteljesedett az, ami minden szülő rémálma! Egy mindig örökmozgó gyermek akinek az élete volt a foci, ugyanis Bence a korosztályában a legjobb kapus volt a megyében, még a betegség előtti hónapokban is elnyerte a legjobb kapus díjat! Egyik álma, hogy találkozzon példaképével, Király Gáborral! Szeretett iskolába járni ahol rengeteg barátja volt, akiket egyik napról a másikra elveszített. A testvéreivel sem játszhatott úgy, mint rég! Összetört lelkileg! Nem csak a betegséggel kellett küzdenünk, de azzal is, hogy nem mehet a labda és a barátok közelébe, ami számára számára a jókedvet, a mindennapokat jelentette. Nagyon nehéz időszakon mentünk keresztül, a család, a barátok, a focisták összefogása nélkül nem sikerülhetett volna!"
V Bence Rudolf 2
Szerencsére azonban eddig Bence jól halad, stílusosan élve bravúrosan védi a felé rúgott labdákat, úgy tűnik sikerült legyőzni a leukémiát! Természetes, hogy segítünk valóra váltani a nagyfiú álmát, bízunk benne teljesen meggyógyult a kis legény, s hamarosan visszatérhet a háló elé!
Nem ígérjük 100%-ra, de megpróbáljuk még az ünnepek előtt összehozni őt Király Gáborral, bízunk benne nem fog elzárkózni a személyes találkozó elől a kapus ikon! Megpróbáljuk ezt a találkozót kivitelezni, jelentkezni fogunk hamarosan ez ügyben!
Addig is kitartást kívánunk Önöknek, vigyázzanak erre a bátor kis harcosra!
Amennyiben eljut a posztunk bárkihez, aki közelebbi kapcsolatban van a szóban forgó, szürke mackójáról híres kapusunkkal, kérem próbáljon nekünk segédkezni összehozni Gábort a mi Bencénkkel!

Megy egy kis segítség Bőcsre, és Miskolcon is jártunk egy betegnél

Bőcsre indítottuk útjára a következő támogatásunkat, Eriknek, egy 16 éves nagyfiúnak segítettünk. Erik alapbetegsége egy akut leukémia, amivel nagy harcot vívott, de remélhetőleg az évek múltán ez csak egy rossz emlék marad, s végképp feledésbe merül a kór!
A családnak a mindennapi kiadásokba nyújtottunk segítséget, élelmiszer és fertőtlenítőszer vásárlásra utaltuk ki támogatásukat!

A napokban Miskolcon jártunk egy betegnél, aki tárgyi támogatásban részesült, egy új porszívógépet kapott a kislány, mivel a régi teljesen megadta magát, és hát ugye egy porszívó alapkelléke az otthoni megfelelő higiénés környezet fenntartásának, így pótoltuk ezt a családnál. Egy korszerű, porzsák nélküli takarító eszközt kapott az érintett, illetve a mellékhelyiségben a wc csészét cseréltük ki náluk.
A család kérésére esetükben fotót nem tudunk mellékelni. Természetesen ezt tiszteletben kell tartani az adatvédelmi jogszabályoknak megfelelően, és tartjuk is, viszont Erikről kaptunk a családtól korábban egy fotót, amit megoszthatunk.

B Erik

Aki szeretne segíteni, hogy minél több kis betegnek tudjunk mi is hasonlóképp segítő kezet nyújtani, ők az alábbi linkre kattintva megtalálnak minden csatornát az érintettek felé:

/hogyan-segithet

Örömöm nem tartott soká, egy t-sejtes limfómát diagnosztizáltak nálam

A következő anyuka, akit a hétvégi jótékonysági divatbemutatón összegyűlt adományokból tudtunk támogatni egy dunaszentgyörgyi édesanya, Gabriella. Gabriellának egy T-sejtes lymphoma az alapbetegsége, s a következő levéllel fordult hozzánk segítségért:

"Már a 90-es években diagnosztizáltak nálam egy autoimmun hemolitikus anémia-t, megnagyobbodott nyirokcsomókat. Nyirokcsomó eltávolítás is történt, de anno az malignitást nem igazolt. Teltek-múltak az évek, Általános Iskola, Gimnázium, Főiskola elvégzése után 2015-ben mentem férjhez. 2007-től szerettünk volna családot, de csak nem kopogtatott a gólya. 2013-2015 között több lombik programon vettünk részt, sikertelenül. Már feladtuk a reményt, mire kislányunk spontán megfogant. A boldogságunk nem sokáig tartott, idén év elején három új nyirokcsomót vettem észre a nyakamon. Biopszia és mintavétel is történt, majd ez után hívott az orvosom, hogy T-sejtes Lymphoma igazolódott. Túl vagyok hét kemoterápiás kezelésen, jelenleg Pécsen kezelnek, őssejt gyűjtés előtt állok, amit majd csontvelő-transzplantáció követ."

Gabriella, természetesen segítünk Önnek is, hisz ez a dolgunk, hogy az ilyen betegeknek segítő kezet nyújtsunk a nehéz időkben. Már ki is utaltuk a számlájára a hétvégi jótékonysági divatbemutatón összegyűlt adományok felét, azaz 62 250.- Ft-ot. A másik felét az összegnek egy hasonló cipőben járó másik anyuka kapta meg, nála egy akut leukémia az alapbetegség, de ő is ugyanúgy, mint ön, átültetés előtt áll.

Természetesen tartjuk a kapcsolatot továbbra is, hogyha bármiben segíteni kell, keressen bizalommal. Amennyiben lesz keretünk, egyértelmű segíteni is fogunk! Kitartást, erőt kívánunk Önnek is!

Foto 1

(Gabriella nem szeretett volna fotót közölni nyilvánosan. Természetesen ezt tiszteletben tartjuk, így kép nélkül osztottuk meg a támogatást a beteg engedélyével.)

Bár egy-két sírós kiborulásom még van, de úgy gondolom ebben a helyzetben ez még belefér!"- Székesfehérvárra segítettünk

Múlt szombaton a Magyar Asszonyok Érdekszövetsége szervezésében egy jótékonysági divatbemutató került megrendezésre betegeink javára, ahol 124 500.- Ft adomány gyűlt össze a helyszínen kihelyezett alapítványos perselybe. A divatbemutatóról többet az alábbi linkre kattintva lehet megtudni annak, akit érdekel. Érdemes kattintani a fotókért:
https://www.facebook.com/tegyunkleukemia/posts/1475467109215875

Maga a divatbemutató egy egész napos konferencia része volt, ahol az asszonyoké, nőké, hölgyeké volt a főszerep, s mivel magát az adományt is javarészt hölgyek adták össze, így úgy döntöttünk, hogy az összegyűlt pénzt két olyan család fogja megkapni, ahol az anyuka a beteg. Az egyik ilyen érintett család a képen látható székesfehérvári Györke család, akik azóta már meg is kapták tőlünk az említett összeg felét.
Erika, az érintett hölgy a közelmúltban keresett meg minket, próbálta a segítségünket kérni, egyrészt informálódni szeretett volna a transzplantáció gyakorlati menetéről, hisz egy ugyanolyan idegen donoros transzplantáció vár rá is, mint anno rám, másrészt pedig az otthoni fél steril szoba kialakításában szerette volna, hogy segítsünk nekik anyagilag, mert ilyen téren most minden apró segítség sokat számít nekik. Idézünk egy pár sort a hölgy leveléből:

"Egy spontán, teljesen más végett kért vérvétel után derült ki nálam, hogy baj van. Gyors hematológia, majd csontvelő-mintavétel Fehérváron, másnap konzultáció, és már közölték is a rossz hírt, Akut Myeloid Leukaemia a diagnózis! Jött a sokk, nem akartam elhinni, hogy előjelek nélkül ekkora lehet a baj! Bár fáradékony voltam akkortájt, de mivel aktívan sportoltam és dolgoztam a kislányom mellett, ezt betudtam a pillanatnyi túlhajszoltságnak. Nem volt apelláta, másnap a budapesti Szent László Kórház 22-es épületében el is foglaltam a szobám nem kevés kétségbeeséssel, félelemmel! Aggódtam a két és fél éves kislányom, és férjem végett, akik persze szintén értem. Szerencsére a mamák segítségével elég jól vették az akadályokat. Pár napon belül el is kezdték az első kemoterápiás kezelésem, ami sajnos nem volt hatékony, ezért gyorsan folytatták a másodikkal. Két hónap eltelt, mire egy hétre hazamehettem. Nem tudom leírni azt az érzést, amikor újra magamhoz ölelhettem kislányomat, aki sajnos nem látogathatott meg ez idő alatt! Aztán hamar jött a harmadik kör, aztán egy hét otthon, és most járt le a negyedik kezelés. Úgy érzem elég jól viseltem lelkileg is, várom, hogy visszajöjjenek a sejtek. Bár egy-két sírós kiborulásom még van, de ebben a helyzetben ez úgy gondolom belefér. Most várom ismét a hazamenetelt, hogyha emelkedik a sejtszám, s a következő lépés a transzplantáció lesz, amit még idén szeretnének megcsinálni idegen donorral. Konkrétumot még nem tudok. Addig is vigyázok magamra, előre nézek és bizakodok, hogy mielőbb lesz donor! Szeretnénk a steril szobát megcsinálni otthon. Szerencsére van egy kisebb szoba, amit festéssel, linóleum lerakással megfelelővé tehetünk. Ebben szeretnénk anyagi támogatást kérni, amennyiben ez lehetséges!"

Gy Ne Szabo Erika

Természetes, hogy lehetséges Erika! Mindenben segítünk ezen túl is, amiben csak tudunk! Az otthoni fél steril szoba kialakítása, útiköltség... A jövő héten elmegyünk a férjeddel, s megvesszük a szükséges dolgokat. Egyébként felettébb hasonló a mi történetünk, több egyforma pontot is találtam benne. Én sok erőt, kitartást kívánok, mert lesz rá szükséged bőven továbbra is, de csak pozitívan előre, látod ki lehet ebből a "helyzetből" jönni! Nálad is felmerül a donor kérdés, vajon lesz e, avagy sem megfelelő donor a nemzetközi donorlistán...szóba került, hogy jövőre a Magyar Asszonyok Érdekszövetsége és mi, egy csontvelő donor évet szervezünk, próbáljuk majd a lehető legtöbb helyre eljuttatni az információt különböző előadásokkal, hogy igazából pár tűszúrásért cserébe egy beteg embertársunknak új életet adhatunk, akár! Szóval fel a fejjel, kitartást, nem engedjük el egymás kezét, szólj bármikor Erika, amikor csak segítségre van szükségetek, ha tehetjük, úgyis segíteni fogunk!
A fotó egyébként egy olyan alkalommal készült, amikor a család meglátogathatta már Erikát a kórházban. Helyszín a kórház udvara.

Akik segíteni szeretnének betegeinknek, ők kattintsanak a fenti sorban található fülecskék közül a "Hogyan segíthet?" rubrikára, s máris megtalálják a hozzánk vezető csatornákat! Köszönjük!

1