Idén immáron 7 évesek vagyunk! Eddig több, mint 40 Millió forinttal támogattuk a családokat!
Bankszámlaszám: 11743002-20194468-00000000 vagy 16200106-11574312-00000000 Bírósági bejegyzés száma: Pk.60.128/2010/2./I. szám
Szlogen

Idén lezárult az adóbevallás, és ezzel együtt az adó 1% felajánlás lehetősége!

Május 22-ig fogadta a NAV a bevallásokat, illetve a rendelkező nyilatkozatokat!

Ezúton szeretnénk megköszönni mindenkinek a segítségét, akik idén úgy döntöttek, hogy rajtunk keresztül juttatják el adójuk 1%-át a leukémiás gyerekeknek!

Szeptemberben fogja részünkre kiutalni a NAV a felajánlott összeget, ekkor tudunk majd jönni a számadatokkal! Kísérjék addig is nyomon munkánk, látni fogják, hogy nem hiába segítettek!

Kérjük segítse munkánkat a harcban adója 1 %-ának felajánlásával! Ez önnek a legapróbb kiadással sem jár! éljen a lehetőséggel, hogy adójának egy részének felhasználásáról most ön dönthet!

Fontos, hogy mindenki tudjon róla! A NAV idén sokaknak megkönnyíti az életét az automatikus adóbevallással. Viszont, aki nem rendelkezik az adó 1+1 százalékáról, annak összege automatikusan az államhoz kerül.
Tavaly Magyarországon mintegy 4 milliárd forintnyi SZJA 1%-ról nem rendelkeztek a magánszemély adózók! Ez nagyon sajnálatos hír, bízunk benne idén többen fognak élni ezzel a lehetőséggel, ami a munkavállalók, adózók kezébe van adva!  Szóljon Ön is minél több ismerősének! Remélhetőleg mindenki tudja, de FONTOS kiemelni, hogy az adó 1 % felajánlás a felajánlónak semmilyen plusz költséggel, kiadással nem jár!

Egy kattintás az ügyfélkapun, vagy egy kitöltött nyilatkozat feladása a postán - az Ön lépése hatalmas segítség nekünk! Ne hagyja veszni adójának 1%-át, ajánlja fel leukémiás, transzplantált betegek támogatására!

Adószámunk: 18142842-1-14

Hálásan köszönjük gyermek és felnőtt betegeink nevében!

A nyilatkozatot innen tudja letölteni: /media/194701/2017_16EGYSZA.pdf

A lakóhely szerinti címeket itt találja, hogy hová várja a NAV a nyilatkozatát: https://www.nav.gov.hu/…/Az_SZJA_bevallst_az_allando_lakcim…

Az egyházak technikai számait itt találja: https://www.nav.gov.hu/nav/szja1_1/technikai_szamok

Ha a technikai számot nem tölti ki, attól még érvényes az 1%-os nyilatkozata! Amennyiben kitölti, úgy rendelkezik a plusz 1%-ról is, amit egyházaknak ajánlhat!

A borítékra írja rá a nevét, állandó lakhelyét, adóazonosító jelét, illetve ne feledje, a hátoldalon alá kell úgy írni, hogy aláírása keresztül haladjon a ragasztáson! Csakis így érvényes a rendelkezése!

FIGYELEM! A LEADÁSI HATÁRIDŐK IDÉN ELTÉRNEK A SZOKÁSOSTÓL! MIVEL 2017 FEBRUÁR 25. ÉS 2017 MÁJUS 20. IS SZOMBATI NAPRA ESNEK, EZÉRT A LEADÁSI HATÁRIDŐK KÉT NAPPAL KITOLÓDTAK!

ADÓSZÁM: 18142842-1-14

1. Amennyiben Ön egyéni vállalkozó, vagy ÁFA fizetésre kötelezett őstermelő, esetleg az EVA és a KATA hatálya alá bejelentkezett egyéni vállalkozó, akkor 2017 február 27-ig kell leadnia adóbevallását a NAV-nak!

A már befizetett személyi jövedelemadója (SZJA) 1 %-áról a bevallás részét képező EGYSZA lapon, vagy az erre a célra kialakított 16EGYSZA jelű önálló nyomtatványon rendelkezhet! A rendelkező nyilatkozatot a bevallás részeként 2017 február 27-ig kell megküldenie a NAV-nak elektronikusan, vagy postai úton! Amennyiben nem a bevallás részét képező EGYSZA lapon rendelkezik, hanem a már említett, külön erre a célra létrehozott 16EGYSZA jelű nyomtatványon, akkor ezt egészen 2017 május 22-ig ráér eljuttatni közvetlenül a NAV-hoz elektronikusan, vagy postai úton is! Magyarul az adóbevallását köteles leadni 2017 február 27-ig, de az adója 1 %-áról, amennyiben ezt nem tette meg a bevallással egy időben, rendelkezhet utólag is, egészen május 22-ig. Ehhez a 16EGYSZA jelű nyomtatványt használja!

2. Amennyiben a munkáltatója készíti el és adja be adóbevallását, akkor a 16EGYSZA jelű nyilatkozatot legkésőbb 2017 május 10-ig lezárt borítékban átadhatja munkáltatójának, vagy eljuttathatja ön is közvetlen a NAV részére papír alapon, vagy akár elektronikusan is 2017 május 22-ig!

3. Amennyiben magánszemélyként küldi be adóbevallását, akkor kétféle lehetőség áll a rendelkezésére! Vagy elektronikusan rendelkezhet az adóbevallás részét képező EGYSZA lapon, vagy a már többször említett, kifejezetten erre a célra létrehozott 16EGYSZA jelű önálló nyomtatványon akár elektronikusan, akár postai úton önállóan megküldheti a NAV-nak 2017 május 22-ig!

4. Amennyiben a NAV készíti adóbevallását, akkor az erre a célra kialakított 16EGYSZA jelű nyomtatványt kell kitöltve eljutassa 2017 május 10-ig a munkáltatójához, vagy 2017 május 22-ig közvetlenül a NAV részére!

A már sokszor szóban forgó 16EGYSZA jelű nyomtatványt letöltheti, kinyomtathatja az alábbi linken:

Kattintson ide

Felső rész: Az adózó, azaz az Ön adatait töltse ki rajta!

Középső rész: A kedvezményezett, azaz a mi adószámunk már szerepel a lapon, azzal teendő nincs!

Alsó rész: A kedvezményezett technikai számot (4darab) akkor kell kitölteni, hogyha valamely egyház részére szeretné még eljuttatni az 1+1 %-át. (Technikai szám kitöltése nélkül is érvényes a nyilatkozat) Ha nem szeretne ezzel a lehetőséggel is élni, akkor a négy rubrikát hagyja szabadon! Ezen szervezetek listáját, illetve a hozzájuk rendelt technikai számot az alábbi linken találják:

https://www.nav.gov.hu/nav/szja1_1/technikai_szamok

A nyomtatványt tegye borítékba, amelyen tüntesse fel nevét, állandó (bejelentett) lakcímét, és az adóazonosító jelét! (adókártyáján megtalálható 10 jegyű számsor)

Zárja le és írja alá a hátoldalon a borítékot úgy, hogy aláírása átnyúljon a ragasztáson!

Jutassa el a nyilatkozatot 2017 május 10-ig a munkáltatójához, vagy 2017 május 22-ig közvetlenül a NAV-hoz!

NAV ügyfélszolgálat kereső, tudja meg, hol található az önhöz legközelebb álló kirendeltség:

http://nav.gov.hu/nav/ugyfelszolg

Koszonunk Szepen Minden Egyes Rajtunk Keresztul Felajanlott Ado 1 Ot