Tegyünk a Leukémiás Gyermekekért és Betegekért Közhasznú Alapítvány
Bankszámlaszám: 11743002-20194468-00000000 vagy 16200106-11574312-00000000 Bírósági bejegyzés száma: Pk.60.128/2010/2./I. szám
Szlogen

A LEUKÉMIÁS BETEGEK ADÓSZÁMA: 18142842-1-14

AMENNYIBEN EZT AZ ADÓSZÁMOT JELÖLÖD MEG NYILATKOZATODON, ÚGY ADÓD 1 SZÁZALÉKÁT KÖZVETLENÜL EGY LEUKÉMIÁBAN, CSONTVELŐ-TRANSZPLANTÁCIÓBAN ÉRINTETT CSALÁD KAPJA MEG!

AZ ÜGYFÉLKAPUDON KERESZTÜL AZ ALÁBBI LINKEN CSUPÁN PÁR PILLANAT A FELAJÁNLÁS. EZÚTON IS KÖSZÖNJÜK SEGÍTSÉGED! CSAK AZ ADÓSZÁMUNK KÉRI A RENDSZER.

https://eszja.nav.gov.hu/app/login/#login 

Kreativ 1

VELETEK ÉRTÜK EL AZ 1%-OKBÓL AZ ÉVEK ALATT. SOK KICSI SOKRA MEGY!

11 ÉV MUNKA, TÖBB, MINT 120.000.000.- FT ÁTADÁS

TÖBB SZÁZ BETEG GYERMEKNEK ÉS FELNŐTTNEK SEGÍTETTÜNK MÁR

6000 ADÓZÓ NYILATKOZOTT. LÉGY MOST TE A +1, AKI ADÓJÁVAL SEGÍTI A LEUKÉMIÁSOKAT

ADÓSZÁMUNK:18142842-1-14

99158406 2915693865193185 6421770985707405312 O

HÁROM ÉRV, HOGY MIÉRT RENDELKEZZ ADÓD 1%-A FELŐL

1. MERT AZ ADÓ 1%-OD FELAJÁNLÁSÁVAL ÚGY SEGÍTESZ, HOGY AZ NEKED EGYETLEN PLUSZ FILLÉREDBE SEM KERÜL! MÁR AZ ÉV FOLYAMÁN EGYÉBKÉNT IS BEFIZETETT SZEMÉLYI JÖVEDELEMADÓD 1%-ÁT AJÁNLOD FEL ILYENKOR. HA NEM TESZEL NYILATKOZATOT, EZ A PÉNZ ELVÉSZ! A FELAJÁNLÁS MAGA PÁR PERC. (AZ 1% FELAJÁNLÁS ÉS AZ ADÓBEVALLÁS KÉT KÜLÖN FOGALOM. AZ 1%-RÓL BEVALLÁS ELŐTT, AZZAL EGYIDŐBEN, ÉS UTÁNA IS RENDELKEZHETSZ! TEDD MEG MOST! AZ 1%-RÓL AKKOR IS NEKED KELL RENDELKEZNED, HA A NAV, VAGY A MUNKÁLTATÓD KÉSZÍTI A BEVALLÁSOD!) 

ADÓSZÁMUNK: 18142842-1-14

2. EGY ÁTLAGOS KERESET ESETÉN AZ ADÓ 1% ÖSSZEGE NAGYSÁGRENDILEG 4-6 EZER FORINT / FŐ. EZ ÖNMAGÁBAN NEM SOK, VISZONT TÖBB 1%-OT ÖSSZEGYÚRVA A SOK KICSI SOKRA TUD MENNI, EZT LÁTTUK MÁR AZ IDŐK FOLYAMÁN, AMI BETEGEINKNEK HATALMAS SEGÍTSÉG TUD LENNI! EHHEZ, VISZONT KELL A TE 1%-OD IS! NEKED NEM JÁR KIADÁSSAL, EZZEL SZEMBEN AZ ÉRINTETTEKNEK NAGY TÁMASZ A KEMOTERÁPIÁS KEZELÉSEK, CSONTVELŐ-TRANSZPLANTÁCIÓ IDEJÉN! 

3. AMI NEKED MOST PÁR PERC IDŐRÁFORDÍTÁS CSUPÁN, AZ EGY LEUKÉMIÁS BETEGNEK 4-6 EZER FORINT! LÉPJ BE IDE KATTINTVA AZ ÜGYFÉLKAPUDRA, S RENDELKEZZ AKÁR MOST ADÓD 1%-NAK SORSÁRÓL! 

Kreativ 2

MUTATJUK HOGYAN TUDSZ RENDELKEZNI ADÓD 1%-ÁRÓL, HA MÉG NEM VAGY BENNE JÁRTAS

1. ÜGYFÉLKAPUDON KERESZTÜL

Először is keresd fel a NAV e-SZJA oldalát itt

Kattints az oldal jobb felén a BELÉPÉS gombra.

Kattints az ÜGYFÉLKAPU gombra, s add meg a belépéshez szükséges adataid.

Bejelentkezés után megjelenik az adóbevallás ellenőrzése és az adó 1+1 százalékos nyilatkozat leadására szolgáló felület. Kattints a jobb oldalon lévő, lila hátterű NYILATKOZOM gombra, s onnantól kezdve már mindent egyértelműen látni fogsz.

ADÓSZÁMUNK: 18142842-1-14

Készítettünk egy videós bemutatót is, kattints ide, s máris láthatod.

Ha még nincs ügyfélkapud, de szeretnél, itt tudsz regisztrálni. 

2. POSTAI ÚTON 

Nyomtasd ki a rendelkező nyilatkozatunkat, amit ide kattintva tudsz elérni.

Töltsd ki a nyilatkozatot.

 Felső rész: Ide a Te adataid szükségesek.

Középső rész: A kedvezményezett, azaz a mi adószámunk már szerepel a lapon!

 Alsó rész: A kedvezményezett technikai számot (4 darab) akkor kell kitölteni, hogyha valamely egyház részére szeretnéd eljuttatni a plusz 1 %-od. Az egyházak listáját, illetve a hozzájuk rendelt technikai számot itt találod.

Vidd be személyesen a lakóhelyed szerinti illetékes NAV hivatalba, vagy tedd borítékba a kitöltött rendelkező nyilatkozatot, s add fel postán! A borítékra a feladóhoz írd rá neved, állandó lakhelyed, adóazonosító jeled, illetve ne feledd, a boríték leragasztása után a hátoldalát alá kell úgy írnod, hogy aláírásod keresztül haladjon a ragasztási sávon! Csakis így érvényes a rendelkezés! A címzetthez az állandó lakóhelyed szerinti illetékes NAV kirendeltség címét kell beírd! A hivatal címeit, azon belül a megyédhez rendelt NAV postacímeket itt találod. (Ügyfélszolgálati kereső...konkrét ügyben szeretnék eljárni...gördítsd le a listát...1+1% rendelkező nyilatkozatok átvétele.)

Fontos! Ha a technikai számot nem töltöd ki, attól még érvényes az 1%-os nyilatkozatod, csak ebben az esetben a plusz 1%-od nem kapja meg egy egyház sem! Amennyiben kitöltöd az alsó négy rubrikát, úgy rendelkezel a plusz 1%-odról is, amit a kiemelt költségvetési előirányzatnak, vagy egyházaknak ajánlhatsz fel! A plusz 1% nem lehet a miénk!

Image2

HOGYAN TUDSZ MÉG SEGÍTENI? 

VÉRADÁSSAL, CSONTVELŐ-DONORNAK VALÓ JELENTKEZÉSSEL:

A segítségnek számos formája van! Mindenekelőtt arra kérünk, légy véradó! A gyógyulás hosszú hónapokig tart, ez idő alatt a betegnek rendszeresen szüksége van vérkészítményekre. Arra gondoltál már, hogy jelentkezz csontvelő-donornak is? Hallottál a dolog fontosságáról, ismered az eljárást, vagy szeretnél róla többet tudni? Jó helyen jársz! Kattints ide.

Legy Verado

MAGÁN ADOMÁNYOKKAL:

Átutalással, tárgyi adományokkal, csekk befizetéssel, adományvonalon keresztül, Facebook kampányaink népszerűsítésével. A lehetőségekért kattints ide

Image1

CÉGES ADOMÁNYOKKAL:

Átutalással, tárgyi adományokkal. Az adományokról az érvényben lévő jogszabályoknak megfelelően közhasznú alapítványunk lévén igazolást adunk, melynek alapján a vonatkozó adótörvények szerint adókedvezményt vehettek igénybe. A lehetőségekért kattints ide.

Ceges Adomanyokkal

MOST AZONNAL SEGÍTENÉL?

A BANKKÁRTYÁS ADOMÁNY GYORS ÉS BIZTOS

Ide kattintva azonnali bankkártyás adományt tudsz küldeni.

Cselekedj Most

 

KÉZNÉL A TELEFONOD?

Mobiloddal azonnali 500.- Ft segítséget tudsz küldeni.

Telefonszám: 13600

Hívás után a 41-es kódszámot kérjük megadni.

Adomanyvonal

SIKERTÖRTÉNETEKET OLVASNÁL?

Alapítványunk kuratóriumi elnökénél 2005-ben egy Akut Myeloid Leukémiát diagnosztizáltak. 2007-ben egy allogén csontvelő-transzplantáción esett át. Megismernéd történetét, hogy min ment keresztül, mielőtt létrejött Alapítványunk? Kattints ide

Image0 

További történetekért kattints ide

KÉRDÉSED VAN? 

Elérsz minket:

Telefon: +36204814923

E-mail: info@tegyunkleukemia.hu

Messenger: https://www.facebook.com/tegyunkleukemia

STOP LEUKÉMIA! 
Állítsuk meg közösen a leukémiát! 
Image

info@tegyunkleukemia.hu
+36204814923

Facebook

Ments életet!

Csatlakozz hozzánk, mi pedig időben
értesítünk a nyilatkozásról, egyéb fontos
információkról!


Az Ön neve:*
Email:*