Tegyünk a Leukémiás Gyermekekért és Betegekért Közhasznú Alapítvány
Bankszámlaszám: 11743002-20194468-00000000 vagy 16200106-11574312-00000000 Bírósági bejegyzés száma: Pk.60.128/2010/2./I. szám
Szlogen

Az adó 1% felajánlási időszak ebben az évben május 20-ával lejárt! Ezúton is köszönjük szépen a segítségét annak, aki minket jelölt be kedvezményezettnek! A nekünk felajánlott adó 1% összegét egyenlőre még nem tudjuk, szeptember hóban fogjuk ezzel kapcsolatban megkapni az értesítést, illetve ekkor is fogja a szóban forgó összeget kiutalni részünkre a NAV! Természetesen kommunikálni fogjuk oldalainkon annak nagyságát. Támogatásainkat addig is, mint mindig az aktualitások aloldalunkon folyamatosan figyelemmel lehet kísérni! Mi dolgozunk folyamatosan, köszönjük mindenkinek a támogató segítséget!

KÖVETKEZŐ ADÓ 1% FELAJÁNLÁSI IDŐSZAK: 2020 JANUÁR 01- MÁJUS 20

RENDELKEZZ ÚGY, HOGY ADÓD 1%-ÁT KÖZVETLENÜL EGY BETEG KISLÁNY, VAGY KISFIÚ, AVAGY ÉPP EGY, AZ ÉLETÉÉRT HARCOLÓ ÉDESANYA, VAGY APUKA KAPJA MEG! MAGYARUL, TÁMOGASD ADÓD 1%-VAL A KÖZVETLEN BETEGET!

ADÓSZÁMUNK: 18142842-1-14

NEVÜNK: TEGYÜNK A LEUKÉMIÁS GYERMEKEKÉRT ÉS BETEGEKÉRT KÖZHASZNÚ ALAPÍTVÁNY

2019 MÁJUS 20-IG ÚGY SEGÍTHETSZ ADÓ 1%-OD FELAJÁNLÁSÁVAL AZ ÉRINTETT CSALÁDOKNAK, HOGY AZ NEKED PLUSZ KIADÁSODBA NEM KERÜL! MUTATJUK HOGYAN: 👇

Alapítványunk személyes érintettség lévén jött létre. Kuratóriumunk elnöke átesett egy akut leukémiás megbetegésen, őt magát is transzplantálták. 2010 óta országos szinten támogatjuk a betegséggel küzdő családokat. Ahhoz, hogy segítő kezet tudjunk nyújtani betegeinknek, nekünk is szükségünk van segítségre. Első, és legfontosabb "adományozási forma" az adó 1% felajánlás! Élj ezzel az ingyenes, pár perces művelettel! Éves szinten mi is erre tudjuk alapozni, tervezni, ütemezni a támogatásainkat! A betegek kérelmei folyamatosan érkeznek, szükségük van RÁD is!

Adód 1%-a felől 2019 május 20-ig bármikor tudsz rendelkezni. Nyilatkozhatsz az 1%-odról a bevallásod leadásával egyidőben, de külön is rendelkezhetsz róla a bevallás leadása előtt, vagy épp utána is, ha a bevallás leadásával egy időben elfelejtettél rendelkezni az 1%-od felől.

Adobevallas 2018

Rendelkezz most, hisz ez hatalmas segítség a leukémiás betegeknek, Neked pedig semmilyen költséggel nem jár! Kár lenne, hogyha lemaradna ez a művelet! A Te pár perces időráfordításod akár életet is menthet!

Rendelkezni kétféleképpen tudsz:

1; Ügyfélkapun keresztül

Ez a leggyorsabb és legegyszerűbb mód, pár kattintás az egész. Jelentkezz be az ügyfélkapudra, s egyszerűen csak az adószámunk kell beírdd a megadott felületen:

18142842-1-14

Egy kis videós segítségért a sikeres kitölthéshez/beadáshoz kattints ide. Ha még nincs ügyfélkapud, de szeretnél, itt tudsz regisztrálni.

2; Postai úton

 Amennyiben ezt a módot választod, úgy sem kerül nagy erőfeszítésedbe a rendelkezés!

Első lépés: nyomtasd ki rendelkező nyilatkozatunkat, amit ide kattintva tudsz elérni.

 Második lépés: Töltsd ki a nyilatkozatot!

Felső rész: Ide a Te adataid szükségesek

Középső rész: A kedvezményezett, azaz a mi adószámunk már szerepel a lapon!

Alsó rész: A kedvezményezett technikai számot (4 darab) akkor kell kitölteni, hogyha a Nemzeti Tehetségprogramnak, vagy valamely egyház részére szeretnéd eljuttatni a plusz 1 %-od. Az egyházak listáját, illetve a hozzájuk rendelt technikai számot itt találod.

Ha a technikai számot nem töltöd ki, attól még érvényes az 1%-os nyilatkozatod, csak ebben az esetben a plusz 1%-od nem kapja meg egy egyház sem! Amennyiben kitöltöd az alsó négy rubrikát, úgy rendelkezel a plusz 1%-odról is, amit a Nemzeti Tehetségprogramnak, vagy egyházaknak ajánlhatsz fel! 

Harmadik lépés: Tedd borítékba a kitöltött rendelkező nyilatkozatot! A borítékra a feladóhoz írd rá neved, állandó lakhelyed, adóazonosító jeled, illetve ne feledd, a boríték leragasztása után a hátoldalát alá kell úgy írnod, hogy aláírásod keresztül haladjon a ragasztáson! Csakis így érvényes a rendelkezés! A címzetthez az állandó lakóhelyed szerinti illetékes NAV kirendeltség címét kell beírdd! A hivatal címeit itt találod, innen tudod kiválasztani a saját lakóhelyedhez, megyédhez rendelt NAV postacímeket.

Ezúton is szeretnénk megköszönni segítséged, kísérd figyelemmel munkánk, hisz most már minden egyes kis betegünk mosolyában, örömében, gyógyulásában ezentúl Te is benne leszel! Ha teheted, ajánld ismerőseid figyelmébe munkánk! Kedveld Facebook oldalunk, és oszd meg posztjainkat:

Facebook

További fontos információk:

A NAV hasonlóan a tavalyi évhez, idén is sokaknak megkönnyíti az életét az automatikus adóbevallással. Viszont, az adó 1% felől mindenkinek személy szerint saját magának KELL RENDELKEZNIE! Azaz abban az esetben is, amennyiben a NAV, és abban az esetben is, amennyiben a munkáltató készíti el az adóbevallásod, Neked kell rendelkezned a már befizetett adód 1%-a felől! A munkáltatód és a NAV sem töltheti ki ezen részét bevallásodnak, NEKED KELL DÖNTENED 1%-od sorsa felől!

Remélhetőleg mindenki tudja, de FONTOS még egyszer kiemelni, hogy az adó 1 % felajánlás semmilyen plusz költséggel, vagy kiadással nem jár, ellenkező esetben viszont amennyiben nem rendelkezel felőle, úgy ez az összeg elvész! Ne hagyd ezt, élj a lehetőséggel/jogoddal, segítsd betegeinket adód 1%-ával! Köszönjük az ő nevükben is!

Mi Erre Forditjuk Az Ado 1 Os Felajanlasokat