Tegyünk a Leukémiás Gyermekekért és Betegekért Közhasznú Alapítvány
Bankszámlaszám: 11743002-20194468-00000000 vagy 16200106-11574312-00000000 Bírósági bejegyzés száma: Pk.60.128/2010/2./I. szám
Szlogen

Idén 915 felajánlónak köszönhetően 3 259 858.- Ft lett a nekünk felajánlott adó 1% összege! Ezúton is köszönjük mindenkinek, hogy felajánlásával segítette a leukémiás, illetve rosszindulatú vérképzőszervi betegségben érintett családokat!

Az adóbevallás leadási, ezzel együtt az SZJA 1%-ról szóló rendelkezési határidő 2018 május 22-én lejárt! Ezúton szeretnénk köszönetet mondani mindazoknak, akik minket jelöltek be kedvezményezettnek! A nekünk felajánlott adó 1%  összegét valamikor szeptember végén/második felében fogjuk megkapni a NAV-tól, ekkor bocsátja majd a pénzt rendelkezésünkre a Nemzeti Adó- és Vámhivatal. A 2017 évi közhasznúsági beszámolónk már megtalálható honlapunkon, az okiratok közt azt bárki megtekintheti. Köszönjük szépen ezúton is mindenkinek a szíves támogatását! Aki továbbra is segíteni szeretné általunk a leukémiás gyerekeket, felnőtt vérképzőszervi betegeket, Őket kérjük, most kattintsanak ide.

Az alábbi tartalom az idei adó 1% felajánlással kapcsolatos információkat tartalmazza, mellyek 2018 május 22-én érvényüket vesztették! Friss tartalomfeltöltés 2019 január 01-én várható, a következő kampányidőszak kezdetekor! Főoldalunkra ide kattintva térhetsz vissza.

Adód 1%-a felől 2018 május 22-ig bármikor tudsz rendelkezni teljesen függetlenül a különböző leadási dátumú adóbevallástól. Nyilatkozhatsz az 1%-odról a bevallásod leadása előtt is, de akár utána is, ha a bevallás leadásával egy időben nem rendelkeztél az 1%-od felől.

Adobevallas 2018

Rendelkezz most, hisz ez hatalmas segítség a leukémiás betegeknek, Neked pedig semmilyen költséggel nem jár!

Kár lenne, hogyha lemaradna ez az életmentő lépés!

Rendelkezni kétféleképpen tudsz:

1; Ügyfélkapun keresztül

Ez a leggyorsabb és legegyszerűbb mód, pár kattintás az egész. Jelentkezz be az ügyfélkapudra, s egyszerűen csak az adószámunk kell beírdd a megadott felületen:

18142842-1-14

Egy kis videós segítségért a sikeres kitölthéshez/beadáshoz kattints ide. Ha még nincs ügyfélkapud, de szeretnél, itt tudsz regisztrálni.

2; Postai úton

 Amennyiben ezt a módot választod, úgy sem kerül nagy erőfeszítésedbe a rendelkezés!

Első lépés: nyomtasd ki rendelkező nyilatkozatunkat, amit ide kattintva tudsz elérni.

 Második lépés: Töltsd ki a nyilatkozatot!

Felső rész: Ide a Te adataid szükségesek

Középső rész: A kedvezményezett, azaz a mi adószámunk már szerepel a lapon!

Alsó rész: A kedvezményezett technikai számot (4 darab) akkor kell kitölteni, hogyha a Nemzeti Tehetségprogramnak, vagy valamely egyház részére szeretnéd eljuttatni a plusz 1 %-od. Ezen szervezetek, egyházak listáját, illetve a hozzájuk rendelt technikai számot itt találod.

Ha a technikai számot nem töltöd ki, attól még érvényes az 1%-os nyilatkozatod! Amennyiben kitöltöd, úgy rendelkezel a plusz 1%-odról is, amit a Nemzeti Tehetségprogramnak, vagy egyházaknak ajánlhatsz fel! 

Harmadik lépés: Tedd borítékba a kitöltött rendelkező nyilatkozatot! A borítékra a feladóhoz írd rá neved, állandó lakhelyed, adóazonosító jeled, illetve ne feledd, a boríték hátoldalát alá kell úgy írnod, hogy aláírásod keresztül haladjon a ragasztáson! Csakis így érvényes a rendelkezés! A címzetthez az állandó lakóhelyed szerinti illetékes NAV kirendeltség címét kell beírdd! A hivatal címeit itt találod, innen tudod kiválasztani a saját lakóhelyedhez rendelt NAV postacímeket.

Ezúton is szeretnénk megöszönni segítséged, kísérd figyelemmel munkánk, hisz most már minden egyes kis betegünk mosolyában, örömében, gyógyulásában ezentúl Te is benne leszel! Ha teheted, ajánld ismerőseid figyelmébe munkánk! Kedveld Facebook oldalunk, és oszd meg posztjainkat:

Facebook

További fontos információk:

A NAV hasonlóan a tavalyi évhez, idén is sokaknak megkönnyíti az életét az automatikus adóbevallással. Viszont, az adó 1% felől mindenkinek személy szerint saját magának KELL RENDELKEZNIE! Azaz abban az esetben is, amennyiben a NAV, és abban az esetben is, amennyiben a munkáltató készíti el az adóbevallásod, Neked kell rendelkezned a már befizetett adód 1%-a felől! A munkáltatód és a NAV sem töltheti ki ezen részét bevallásodnak, NEKED KELL DÖNTENED 1%-od sorsa felől!

Remélhetőleg mindenki tudja, de FONTOS még egyszer kiemelni, hogy az adó 1 % felajánlás semmilyen plusz költséggel, vagy kiadással nem jár, ellenkező esetben viszont amennyiben nem rendelkezel felőle, úgy ez az összeg elvész! Ne hagyd ezt, élj az állam adta lehetőséggel, segítsd betegeinket adód 1%-ával! Köszönjük az ő nevükben is!

Mi Erre Forditjuk Az Ado 1 Os Felajanlasokat